Tinyurl Gibi Yazıları Link Olarak Sunabileceğiniz Bir Site
-
Ya aslında başlıkta demek istediğimi tam açıklayamadım Asıl söylemek istediğim şuydu.Siz uzun bi yazı yazdınız ve bu yazıyı c/p yöntemi ile bu siteye yapıştırıyorsunuz oda size link veriyor sizde o linkle yazınızı paylaşabiliyorsunuz sözü fazla uzatmadan siteyi veriyorum
http://tinypaste.com/
bilenler olabilir bilmeyenler için bu paylaşımı yaptım
-
ben tam anlayamadım bunun bana ne gibi bi yararı olucak onu açıklarsan sevinirim
-
cemuzel bunu yazdı:
-----------------------------
ben tam anlayamadım bunun bana ne gibi bi yararı olucak onu açıklarsan sevinirim
-----------------------------Valla ben genelde msn de kullanıyorum uzunca bi yazıyı dosya göndermeden linkle hallediyorum farklı amaçlar için kullanılabilir.
edit:uzunca bi yazıyı siteye eklemek yerine burdan link verilebilir yani biçok yerde kullanabilirsiniz
-
Bu gibi siteleri asla kullanmayın,kullandırtmayın !!!
Rapidshare,netload,megaupload vs. Bu accountlar nasıl hackleniyor sanıyorsunuz ?
SAKIN AMA SAKIN premium giriş yaptıktan sonra böyle link gizleyen siteler üzerinden tıklayarak indirmeyin !!! İndirmişsenizde ya şifrenizi değiştirin yada secure yapıp trafiği gözetleyin hacklenmiş mi hacklenmemiş mi diye.. -
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Bu gibi siteleri asla kullanmayın,kullandırtmayın !!!
Rapidshare,netload,megaupload vs. Bu accountlar nasıl hackleniyor sanıyorsunuz ?
SAKIN AMA SAKIN premium giriş yaptıktan sonra böyle link gizleyen siteler üzerinden tıklayarak indirmeyin !!! İndirmişsenizde ya şifrenizi değiştirin yada secure yapıp trafiği gözetleyin hacklenmiş mi hacklenmemiş mi diye..
-----------------------------dostum sen konuyu anlamamışsın...
bu siteye yazı yazıyorsun, o da sana yazdığın yazının linkini veriyor...
al sana bi örnek veriiim:
http://tinypaste.com/7eee1
-
sadece bazi karakterleri filtreleyen formlara adres yazarken i$ime yarar bu ve bunun gibi servisler
yoksa adresi kisaltmasinin bi anlami yok
-
www.kisaweb.com
bu da Turk web kisaltma adresi. linkler yabanciya gitmesin :)
-
arkadaşlar konuyu hala anlamadınız...
bu site yani tinypaste.com web kısaltıcı falan değildir!
bir yazı yazıyorsun siteye ve onu anında paylaşabiliyorsun... olay bu
-
tamam ben yanlis anlamisimi :)
supermis tesekkurler paylasim icin
belli bir sinirlamasi veya belli bir gun suresi falan varmi ?
-
kaç karakter sınırı oldugunu belirtmese de baya fazla olacağını düşünüyorum, öyleki sınırsız bence :D
bir de şöyle bir ifade var terms'de
Assume any data you post to this server will be publicly visible and remain forever.
yani server'a attığın şey herkese açık olacak ve sonsuza dek kalacak imiş (tabi site var oldugu sürece :D )
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------tamam ben yanlis anlamisimi :)
supermis tesekkurler paylasim icin
belli bir sinirlamasi veya belli bir gun suresi falan varmi ?
-----------------------------65535 karakter limiti var