Tipik Türk Kızı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

@wking Edit:Hadi neyse..

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:
    -----------------------------

pessimist bunu yazdı:
    ne kadar yanlış bir tespit. forumda bile görüyoruz "benim evlenceğim hatun bakire olmalı" tarzında yazıları. hal böyleyken hatunların seksten kaçmamasını bekleyemezsiniz. kısacası ne ekerseniz onu biçersiniz.

ne yani folloş olmuş beş şerit hatunmu alalım bumudur yani..

aslında en mantıklısı şişme bebek almak. hem ilk girersiniz bir de esneme yapmaz onlar.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

Türk kızı garip ya eşi benzeri yok 

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Ne boş işler amk ya. Türk erkekleri süpersonik zeki ve düzgün sanki de Türk kadınları diye konu açıp aşağılama yoluna giriyorsunuz. Türk kadını malmış, salakmış bilmemne. Herkes kendini ölçüp biçecek önce ben ne kadarım kaç gramım diye. Genelleme işine girmekten vazgeçin artık. 

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

genelleme yapmak çok yanlış

holy  gırgırına yazmış o yazıyı belliki

bir kızı tavlamak / arkadaş olmak

bir sisteme gizlice girmeye benzer

en önemlisi

ön bilgidirsosyal mühendisliktir

herşeyini bilcen ama bilmiyomuş gibi davrancan

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

türk kızlarının götünün bu kadar kalkık olmasının, tanımadığın birine birşey sormak için selam verdiğinde, tecavüze yeltenmişsin gibi davranmasının asıl sebebi abaza türk erkeğidir.

mesela gidin arkadaşlık sitelerine bakın, tagged, hi5,friendster filan, orada en az 10 tane türk aşığı olmayan yabancı kadın bulamazsınız, iğrenç derecede çirkin olsa bile. biz böyle bir milletiz.

Ayrıca çok siktiriboktan ve aşağılayıcı bir hikaye anlatayım. polonyada tanıdığım iki kız vardı, yakın arkadaş olmasakta hayli samimiydik, birgün ben türkiyedeyken yazdılar bana antalyaya geliyoruz mutlaka görüşelim diye.

Neyse gittik buluştuk, baktım bunlar makjay filan yapmamış takılmak için sordum, hayırdır polonyada bir ton boya sürerdiniz, burda doğal takılıyorsunuz.

cevap şu: burada zaten güzeliz.

(bu hikaye %100 yaşanmıştır)

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek

u-f-d bunu yazdı:

ne kadar şanslıymışım yav.

bunların hic biri benim kız arkadaşımda yok :w

Bende öle diyodum:D aga kız milleti aklın ermez bugun yapmaz ayrılırsın yapamadığının 5 katını yapar bendeki salaktan biliorum öle yapıo suanda çokta fifi :D

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

türk milleti ne yazıkki eğitimsiz , adam olamamış ve çocuk yetiştirmeyi terbiye etmeyi topluma kazandırmayı çözememiş bir millettir bundan ötürü toplumsal dengemiz son derece bozuk ve bozukluğu başka bir anormallikle örtmeye çalışıyoruz. 

derler ya kadın erkeğin kaburgasından yaratılmıştır, erkekler nasılsa toplumda kadınlarda onları içine alacak şekle girerler yani yattığı herif müslümansa kadında müslüm olur satanistse hiç tereddüt etmez o da olur buyüzden derler kadınlar erkekler için yaratılmıştır diye , türk kızları/kadınları içinde durum farklı değildir.

tipik türk genci kahvede sürten, yerine göre dindar takılan, anababa parası yiyen, kendini kurtlarvadisinde yaşıyor sanan boşbleş saçmasapan bi adamdır, apaçidir biraz parası varsa tikidir, kafa hiç bi halta basmaz ... 

e işte en yetenekli tanrı bile bu dallamanın kaburgasından anca bu tencere götlü kezbanı yaratabiliyor. 

herşeyin bir şeyi vardır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

kızın oldugu yerden uzak duracaksın cehnemın odunu onlar:)

Beleş wireless kahramanı.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

türk milleti ne yazıkki eğitimsiz , adam olamamış ve çocuk yetiştirmeyi terbiye etmeyi topluma kazandırmayı çözememiş bir millettir bundan ötürü toplumsal dengemiz son derece bozuk ve bozukluğu başka bir anormallikle örtmeye çalışıyoruz. 

derler ya kadın erkeğin kaburgasından yaratılmıştır, erkekler nasılsa toplumda kadınlarda onları içine alacak şekle girerler yani yattığı herif müslümansa kadında müslüm olur satanistse hiç tereddüt etmez o da olur buyüzden derler kadınlar erkekler için yaratılmıştır diye , türk kızları/kadınları içinde durum farklı değildir.

tipik türk genci kahvede sürten, yerine göre dindar takılan, anababa parası yiyen, kendini kurtlarvadisinde yaşıyor sanan boşbleş saçmasapan bi adamdır, apaçidir biraz parası varsa tikidir, kafa hiç bi halta basmaz ... 

e işte en yetenekli tanrı bile bu dallamanın kaburgasından anca bu tencere götlü kezbanı yaratabiliyor. 

Tespitlerinin tamamına doğru diyemesemde bircogu doğru.

Toplam Hit: 7273 Toplam Mesaj: 41