Tipik Türk Kızı
-
@wking Edit:Hadi neyse..
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
pessimist bunu yazdı:
ne kadar yanlış bir tespit. forumda bile görüyoruz "benim evlenceğim hatun bakire olmalı" tarzında yazıları. hal böyleyken hatunların seksten kaçmamasını bekleyemezsiniz. kısacası ne ekerseniz onu biçersiniz.
ne yani folloş olmuş beş şerit hatunmu alalım bumudur yani..
-----------------------------aslında en mantıklısı şişme bebek almak. hem ilk girersiniz bir de esneme yapmaz onlar.
-
Türk kızı garip ya eşi benzeri yok
-
Ne boş işler amk ya. Türk erkekleri süpersonik zeki ve düzgün sanki de Türk kadınları diye konu açıp aşağılama yoluna giriyorsunuz. Türk kadını malmış, salakmış bilmemne. Herkes kendini ölçüp biçecek önce ben ne kadarım kaç gramım diye. Genelleme işine girmekten vazgeçin artık.
-
genelleme yapmak çok yanlış
holy gırgırına yazmış o yazıyı belliki
bir kızı tavlamak / arkadaş olmak
bir sisteme gizlice girmeye benzer
en önemlisiön bilgidirsosyal mühendisliktir
herşeyini bilcen ama bilmiyomuş gibi davrancan
-
türk kızlarının götünün bu kadar kalkık olmasının, tanımadığın birine birşey sormak için selam verdiğinde, tecavüze yeltenmişsin gibi davranmasının asıl sebebi abaza türk erkeğidir.
mesela gidin arkadaşlık sitelerine bakın, tagged, hi5,friendster filan, orada en az 10 tane türk aşığı olmayan yabancı kadın bulamazsınız, iğrenç derecede çirkin olsa bile. biz böyle bir milletiz.
Ayrıca çok siktiriboktan ve aşağılayıcı bir hikaye anlatayım. polonyada tanıdığım iki kız vardı, yakın arkadaş olmasakta hayli samimiydik, birgün ben türkiyedeyken yazdılar bana antalyaya geliyoruz mutlaka görüşelim diye.
Neyse gittik buluştuk, baktım bunlar makjay filan yapmamış takılmak için sordum, hayırdır polonyada bir ton boya sürerdiniz, burda doğal takılıyorsunuz.
cevap şu: burada zaten güzeliz.
(bu hikaye %100 yaşanmıştır)
-
u-f-d bunu yazdı:
-----------------------------ne kadar şanslıymışım yav.
bunların hic biri benim kız arkadaşımda yok :w
-----------------------------Bende öle diyodum:D aga kız milleti aklın ermez bugun yapmaz ayrılırsın yapamadığının 5 katını yapar bendeki salaktan biliorum öle yapıo suanda çokta fifi :D
-
türk milleti ne yazıkki eğitimsiz , adam olamamış ve çocuk yetiştirmeyi terbiye etmeyi topluma kazandırmayı çözememiş bir millettir bundan ötürü toplumsal dengemiz son derece bozuk ve bozukluğu başka bir anormallikle örtmeye çalışıyoruz.
derler ya kadın erkeğin kaburgasından yaratılmıştır, erkekler nasılsa toplumda kadınlarda onları içine alacak şekle girerler yani yattığı herif müslümansa kadında müslüm olur satanistse hiç tereddüt etmez o da olur buyüzden derler kadınlar erkekler için yaratılmıştır diye , türk kızları/kadınları içinde durum farklı değildir.
tipik türk genci kahvede sürten, yerine göre dindar takılan, anababa parası yiyen, kendini kurtlarvadisinde yaşıyor sanan boşbleş saçmasapan bi adamdır, apaçidir biraz parası varsa tikidir, kafa hiç bi halta basmaz ...
e işte en yetenekli tanrı bile bu dallamanın kaburgasından anca bu tencere götlü kezbanı yaratabiliyor.
-
kızın oldugu yerden uzak duracaksın cehnemın odunu onlar:)
-
xzxz bunu yazdı
türk milleti ne yazıkki eğitimsiz , adam olamamış ve çocuk yetiştirmeyi terbiye etmeyi topluma kazandırmayı çözememiş bir millettir bundan ötürü toplumsal dengemiz son derece bozuk ve bozukluğu başka bir anormallikle örtmeye çalışıyoruz.
derler ya kadın erkeğin kaburgasından yaratılmıştır, erkekler nasılsa toplumda kadınlarda onları içine alacak şekle girerler yani yattığı herif müslümansa kadında müslüm olur satanistse hiç tereddüt etmez o da olur buyüzden derler kadınlar erkekler için yaratılmıştır diye , türk kızları/kadınları içinde durum farklı değildir.
tipik türk genci kahvede sürten, yerine göre dindar takılan, anababa parası yiyen, kendini kurtlarvadisinde yaşıyor sanan boşbleş saçmasapan bi adamdır, apaçidir biraz parası varsa tikidir, kafa hiç bi halta basmaz ...
e işte en yetenekli tanrı bile bu dallamanın kaburgasından anca bu tencere götlü kezbanı yaratabiliyor.
Tespitlerinin tamamına doğru diyemesemde bircogu doğru.