Tırıbe Gırmek Copk Kotu Hele O Kanala Gırmek Daha Da Beter
-
bir gun bızım fındık tarlası var dı arkadasımla gıttık zevkıne fındık toplayanları ızlıyoduk cebınden otu cıkardı ve gel saralım dedı hıc kullanmadıgım bırsey deıl kullanıyo dum bızım buraların en baba cigarasıymıs bende bok cigara zannettım bana dedıgı tek sey ıcme bu fındıklık sana da r gelır dedı dınleyen kım bı heves var ya ılla denıcen ıccen yapacan sen nedıyon kasma kendını yapıstır dedım bu ıyı tamam dedı bana gıcıklıgına ıkı uclu cıkcak kadar sarmıs ıyı cok guzel vurduk sonuna kadar oldurduk cigarayı ne oldu bırsey varmı dedı ve ben ne olcak olum ,dedım ve 5 dakka sonra etkısı basladı bırden baska bı dunyaya geldıgımı sandım ılk once bı sagıma bı soluma baktım her yer donuyo dunya donuyo arkadasın yanında kostum trıbe gırmısım hemde bıldıgın tırıp deıl daha otesı kanala gırmısım delı gıbı bı saga kosuyorum bı sola kosuyorum bahceden dısarı cıktım mıllete bakıyorum herkes bastonlu herkesın elı ayagı kesık bı halde adam namaz kılıyo ben ıse seccadesıne vuruyorum herkesı seytan olarak goruyorum en sonun da ben kendımı deılırdım zannettın bıcagı aldım her tarafımı kesmeye basladım arkadas lar geldı tuttular benı sankı bır sanıye de 10 dakkalık yola gıdıyoyodum megersem benım arkadas ıcıne hepsını koymus extasy roc pıt puf o an oldum dedım
sakın guzel bsıey cok mutlu oluyorum dıyen varsı yanılıyo onların aklını sıkım ben kım dıyosa hıc bır sıkım deıl ınsan bak ben sunu ıcıyorum bunu ıcıyorum demekle hıc bır adamlık olmuyo
kımse bı sik yerıne bıle koymuyor bence uyusturucu kullanıp uscanıza 5 vakıt namazınızı kılında Allah yoluna doru ucun
-
Mersi canım sen git bunu sır kapısı sırlar dünyası kalp gözü ciğeri dalağı gibi programlara gönder bu aralar onlar revaçta xD Belki üç be$ biraz para gömersin :C
-
Arkadaş inşallah bu sözlerin birilerine ibret olur.
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------
Mersi canım sen git bunu sır kapısı sırlar dünyası kalp gözü ciğeri dalağı gibi programlara gönder bu aralar onlar revaçta xD Belki üç be$ biraz para gömersin :C
muhahaha walla kopdum hea :D -
follow the white rabbit (:
-
zycell_55 doğru yolu bulmuşun abi nediim daha onu bunu içmekle adam olunsaydı neyse ...
-
allah iniş takımlarına zeval vermesin. ciğerim.:)
-
hangisi daha zor içmek mi içmemekmi :)
-
hayatımda en son kullancagım seylerden biri ustelik bu olayın sır kapılık bi yanıda yok kanımca gayette hayat dersi olarak sayabilirsin
-
anubisx bunu yazdı:
hangisi daha zor içmek mi içmemekmi :)
bencemi? sencemi? -
Ot çekmek yaşamla sevişmektir...her kul kaldıramaz tabi:)