Tırnak Çekimi
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bende bu sorundan çok çektim(2-3 yıl).ben sorunu tırnaklarımı uzatarak ve hiç dokunmayarak çözdüm.yaklaşık 4-5 ay uzattım.batan tırnak eti kesip komple dışarı çıkınca düz kesmeye başladım.2 yıldır sorun yok.
-----------------------------Hacı Ben 2 Hafta Kesmeyim Ağrı Yapıyo Sen Nasıl Dayandın 4-5 Ay
-
bende aynı sorun yıllardan beri var sana tavsiye ameliyat olma tırnagı cektir ne acı ne baska bişey ben 3 defa cektirdim ayak sag bas parmagımın şimdi soldakide yapıyor batıyor eger ilerlerse onuda cektircem zaten ilk önce ilac yazacaklar iltihap varsa sonra iş biter
-
uz-i bunu yazdı:
bende aynı sorun yıllardan beri var sana tavsiye ameliyat olma tırnagı cektir ne acı ne baska bişey ben 3 defa cektirdim ayak sag bas parmagımın şimdi soldakide yapıyor batıyor eger ilerlerse onuda cektircem zaten ilk önce ilac yazacaklar iltihap varsa sonra iş biter
-----------------------------Hacı Çektirince 3 GÜn Acıdan Uyuyamıyomuşsun Öyle Diyolar.
-
Ephesus bunu yazdı:
Tırnak batmasından naparsan yap kurtulunmuyor ben ameliyat oldum tırnak yatağına kadar girdiler tırnak yatağını değiştirdiler yine oldu kurtulunmuyor a.q şeyinden. Plastik Cerrahi ilgileniyor bu işlerlede. 6-7 kere ameliyat oldum plastikte uyuşturdular içeri girdiler uzayan tırnağı aldılar düz kes dediler yumru kes dediler 3-4 kere uyuşturmadan girdiler aldılar ameliyat ettiler kestiler biçtiler tırnak yanındaki etleri gerdiler yine oluyor yine oluyor kurtulamadım şerefizden
-----------------------------Yoo ben gayet tek ameliyatla tırnağı falan çektirmeden acısız ağrısız kurtuldum bir önceki postta bahsettiğim gibi.
-
benim bi hocam da da aynı sorun vardı tırnağın kenarlarını kesip kök hücreleri öldürmüşlerdi sanırım olumlu sonuç aldımı bilmiyorum yeni oldu ameliyatı belli değil yani ama o da en az 3-4 senedir ayunı sorundan şikayetçiymiş denemediği yöntem kalmamış
-
4 yıl daha bekle askerde çektir 20 gün yatarın var :) aq psikoloji iyice bozuldu :|
ama askeriyede çok işe yarıyor tırnak batması, bağsur falanda varsa beklet
-
Meraclitus bunu yazdı:
4 yıl daha bekle askerde çektir 20 gün yatarın var :) aq psikoloji iyice bozuldu :|
ama askeriyede çok işe yarıyor tırnak batması, bağsur falanda varsa beklet
-----------------------------Sende Varmı bilmiyorum ama bazen çok ağrı veriyo yoksa dediğin gibi askerde çektirirdim.
-
yok zaten iğne vuruyor alakası yok
-
userus bunu yazdı:
-----------------------------PoLLBuLL bunu yazdı:
hocam bende bu sorundan çok çektim(2-3 yıl).ben sorunu tırnaklarımı uzatarak ve hiç dokunmayarak çözdüm.yaklaşık 4-5 ay uzattım.batan tırnak eti kesip komple dışarı çıkınca düz kesmeye başladım.2 yıldır sorun yok.
-----------------------------Hacı Ben 2 Hafta Kesmeyim Ağrı Yapıyo Sen Nasıl Dayandın 4-5 Ay
hocam bende dayanamamıştım başlarda ama insan bir süre sonra acıya alışıyor.çorap,ayakkabı vs giyerken ve özellikle futbol oynarken acayip acırdı.ama şimdi bakınca iyi ki dayanmışım diyorum. -
IRET bunu yazdı:
ne randevusu ya al penseyi çek gistin, gel ben çekerim senin için koltuğa bağlarım seni otuz saniye bağırırsın sonra susarsın.
-----------------------------çok sado mazo gördüm seni