Tırnak Çekimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userus
    userus's avatar
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam bende bu sorundan çok çektim(2-3 yıl).ben sorunu tırnaklarımı uzatarak ve hiç dokunmayarak çözdüm.yaklaşık 4-5 ay uzattım.batan tırnak eti kesip komple dışarı çıkınca düz kesmeye başladım.2 yıldır sorun yok.

Hacı Ben 2 Hafta Kesmeyim Ağrı Yapıyo Sen Nasıl Dayandın 4-5 Ay

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

bende aynı sorun yıllardan beri var sana tavsiye ameliyat olma  tırnagı cektir ne acı ne baska bişey ben 3 defa cektirdim ayak sag bas parmagımın  şimdi soldakide yapıyor batıyor eger ilerlerse onuda cektircem  zaten ilk önce ilac yazacaklar iltihap varsa sonra iş biter

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userus
    userus's avatar
    Erkek

uz-i bunu yazdı:

bende aynı sorun yıllardan beri var sana tavsiye ameliyat olma  tırnagı cektir ne acı ne baska bişey ben 3 defa cektirdim ayak sag bas parmagımın  şimdi soldakide yapıyor batıyor eger ilerlerse onuda cektircem  zaten ilk önce ilac yazacaklar iltihap varsa sonra iş biter

Hacı Çektirince 3 GÜn Acıdan Uyuyamıyomuşsun Öyle Diyolar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ephesus bunu yazdı:

Tırnak batmasından naparsan yap kurtulunmuyor ben ameliyat oldum tırnak yatağına kadar girdiler tırnak yatağını değiştirdiler yine oldu kurtulunmuyor a.q şeyinden. Plastik Cerrahi ilgileniyor bu işlerlede. 6-7 kere ameliyat oldum plastikte uyuşturdular içeri girdiler uzayan tırnağı aldılar düz kes dediler yumru kes dediler 3-4 kere uyuşturmadan girdiler aldılar ameliyat ettiler kestiler biçtiler tırnak yanındaki etleri gerdiler yine oluyor yine oluyor kurtulamadım şerefizden

Yoo ben gayet tek ameliyatla tırnağı falan çektirmeden acısız ağrısız kurtuldum bir önceki postta bahsettiğim gibi.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

benim bi hocam da da aynı sorun vardı tırnağın kenarlarını kesip kök hücreleri öldürmüşlerdi sanırım olumlu sonuç aldımı bilmiyorum yeni oldu ameliyatı belli değil yani ama o da en az 3-4 senedir ayunı sorundan şikayetçiymiş denemediği yöntem kalmamış

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

4 yıl daha bekle askerde çektir 20 gün yatarın var :) aq psikoloji iyice bozuldu :|

ama askeriyede çok işe yarıyor tırnak batması, bağsur falanda varsa beklet

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userus
    userus's avatar
    Erkek

Meraclitus bunu yazdı:

4 yıl daha bekle askerde çektir 20 gün yatarın var :) aq psikoloji iyice bozuldu :|

ama askeriyede çok işe yarıyor tırnak batması, bağsur falanda varsa beklet

Sende Varmı bilmiyorum ama bazen çok ağrı veriyo yoksa dediğin gibi askerde çektirirdim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

yok  zaten iğne vuruyor alakası   yok

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    userus bunu yazdı:

PoLLBuLL bunu yazdı:
    hocam bende bu sorundan çok çektim(2-3 yıl).ben sorunu tırnaklarımı uzatarak ve hiç dokunmayarak çözdüm.yaklaşık 4-5 ay uzattım.batan tırnak eti kesip komple dışarı çıkınca düz kesmeye başladım.2 yıldır sorun yok.

Hacı Ben 2 Hafta Kesmeyim Ağrı Yapıyo Sen Nasıl Dayandın 4-5 Ay

hocam bende dayanamamıştım başlarda ama insan bir süre sonra acıya alışıyor.çorap,ayakkabı vs giyerken ve özellikle futbol oynarken acayip acırdı.ama şimdi bakınca iyi ki dayanmışım diyorum.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:

ne randevusu ya al penseyi çek gistin, gel ben çekerim senin için koltuğa bağlarım seni otuz saniye bağırırsın sonra susarsın.

çok sado mazo gördüm seni

Toplam Hit: 3733 Toplam Mesaj: 21