Tişört Basıcam Kurukafa Resimleri Vs Yardım
-
End0t0ksiN bunu yazdı:
-----------------------------
hacım sımdı benım sorucagım herşeyı sen sormuşsun 1.si benım gıbı rahatsız bır abımle gıdıp kadıköyde bastırıcam :D 2.si önyüzüne yaptırıcam ve olursa rap tarzında bir ytazı yasırıcam ücret ne akdar bilmiyorum ama taş patlasın 20ytldır ucuz bişi istiyorum çünkü sadece 1 adet şimdilik kendıme duz sıyah tişört üstüne yaptırıca sen buıslerden cakıyorsan gel benden yardım bekleme ama sımdılık yaptırdıktan sonra yardım ederim ama :D
-----------------------------"çünkü sadece 1 adet şimdilik kendıme duz sıyah tişört üstüne yaptırıca sen buıslerden cakıyorsan gel benden yardım bekleme ama sımdılık yaptırdıktan sonra yardım ederim ama :D"
tırnak içindeki cümlenden kusura bakma ama hiç bi sik anlamadım. Tasarım konusunda yardım etmem dersen zaten öyle bir yardım istemedim. ist de kaç paraya ve sağlam nerde t-shirt baskısı olur onu sordum. Artı uzun zamandır ps kullanıyorum bundan ekmek yediğim zamanlar oldu design konusunda yardıma ihtiyacım olmaz.
Nıot: verdiğin bilgiler için teşekkürler...
-
la olurmu oyle sey neden yardım etmeyem sımdılık dedı bende bısı blılmıyorum yaptırdıktan sonra sanada ayarlıcam söz dedım sımdılık sadece bır tane yaptırıyorum su an bırşey bılmedıgım ıcın yardım edemem dedım sende anlamadn kardeşimbenede anlatamadım :D
-
http://images.google.com.tr/images?svnum=10&um=1&hl=tr&q=skull
İnş işine yarar...