Titanic 2 | 2010 Dvdrip Xvid-ECSTASY
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
VBDream bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:

-----------------------------hiç kimsemi bakmaz şu ayrıntılara ya,
- bacada ağız göz
- 100 yıl sonra, yıldırım 2. ye çarptı gibi bir taşak yazısı,
meet the spartans gibi bir taşak filmidir muhtemelen.
-----------------------------bacayı gördüğümde komedi filmi sandım ilk film ile dalga geçme gibi bir konu...
-----------------------------mantıklı.bi kac filmin daha adına cok yakın filmler cekmis transformersın falan .d tasakcı amca bu :D
-
hocam bu geyik filmi olabilir. Ama bi tane daha titanic2 var. jacki tekrar bulup yaşatıyolarmış falan. Fragmanınıda izledim :| ne iş

-
flmn cıvığı çktı aq
-
Bunun yerine Gemide'yi izleyin daha kaliteli :)
-
Bunun alt yazısı yok sanırım ?
-
izlediğim en bok filimlerden birisiydi. Yazklar olsun bu yönetmene senariste bu kadarmı flm içine sçlır. titanic 1 ölümsüzdü artık b.k die anılcak
-
duygularım depreşti bee çocuktum ilk filmde ,)) ama 24 kere falan izlemişimdir ben izlerim bunu gene ama fragmandaki bariz leonarda ,))
sen don aşağıda sewdiğin kadın yaşlansın ölsün sen genç kal oyy ,))
-
irwa bunu yazdı:
duygularım depreşti bee çocuktum ilk filmde ,)) ama 24 kere falan izlemişimdir ben izlerim bunu gene ama fragmandaki bariz leonarda ,))
-----------------------------filmin dediklerinle alakası yok. tamamen saçmalık abidesi bir film olmuş.
-
film kendini imdb puanından belli ediyor aslında. yarıya kadar izledim, kapattım. vasatın ötesinde diyebilrim.
-
HanDsomE bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------filmin dediklerinle alakası yok. tamamen saçmalık abidesi bir film olmuş.
-----------------------------yahu fragmanını izledin mi ,)) normalde o şekilde planlanıodu ki fragmanda dediğim gibi zaten öle olmasa gidip mezarını bulmazdı ,)