folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Tivibu UYDU Mobil İndirim Kampanyası

Tivibu UYDU Mobil İndirim Kampanyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

abi başvurdum şimdi de, bu mobil hatların tarife grubunu nasıl belirliyorlar bilgin var mı?

İlgili sayfa -> https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/sayfalar/tivibu-mobil-indirim-kampanyasi.aspx#TTNETCampaignTab4Html

Sayfanın  detaylar kısmındaki tarife grupları pdf i -> https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/Documents/tivibu-mobil-indirim-kampanyasi-.pdf

Not late for nothing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    JOE bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı

Bende kullaniyorum gayet guzel ne aradiginza bagli sirf belgesel icin aldim memnunum aylik 11 tl bende taahhüt yok ama bir kac spor kanali da kapali amacim zaten belgesel oldugu icin sıkıntı da yok

Hocam taahhütsüz 11 tl ye nasıl aldın? Tivibu uydu mu?

Evet hocam uydu paketin bir adi var ama neydi unuttumindan istiyorum dedim yaptilar kullaniyorum 6 ayi gecti 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

evde kullanıyoruz uydu değil diğerinden 

gayet iyi belgesel kanallarını falan izliyorum 

ogün internetim yavaşladı twitten ceoya yazdım 2 saat içinde döndüler tivibu ile ilgili sorunumuda söyledim yardımcı oldular 

youtube uygulamasından film izlenmiyor bazı filmler gereksiz ücretli ama genel olarak iyi 

No way out
Toplam Hit: 2317 Toplam Mesaj: 14
tivibu uydu tivibu mobil indirim