Tiyatro Oyun Deneyimi Olanlara Olmayanlara İşşiz Arkadaşlara 6 7 Aylık İş Fırsatı Oyunculuk Hem İş Hem Seyahat
-
Yönetmen bir arkadaşımın tiyatrosunda 6 7 ay süreli olarak turnede yer alacak oyuncular aranmaktadır.
Turne Güzergahı :
istanbul/ankara/antep/ malatya/ urfa şeklinde olacaktır.
Hem gezmek hem oyunculugunu pekiştirmek isteyen arkadaslar ıcın guzel bır fırsat.Yeme ıcmek ve gezmek ıcın para vermeyeceksınız.
Aynı zamanda para da bırıktırmıs olacaksınız.
Asgari ücret , Yemek İçme Bize Konaklama Tiyatroya Aittir. Evlerde ve otellerda kalınacak ınt ımkanları ve ortamları guzeldır.
Oyun kutlamaları guzel sekılde yapılmaktadır hos mekanlarda.
Fiziksel ölçüler konusunda tam olarak onemlı bır kıstas bulunmuyor ama bıraz toplu halde olmaları daha hos olur denıldı.
2 bayan 3erkek aranmakta Ekipteki oyuncuların yas ortalaması 17 ile 26 arasında degısıyor yenı kadro nasıl olacak bır bılgım yok.
Yönetmen arkadasım cok usta kısılerle calısmıstır ve oyunlar sırasında unlu tıyatro oyuncuları ıle karsılabılırsınız. Kımler olduklarıda süpriz.
(arkadasım rıca ettı bende tbt de paylaşmak istedim boş vaktim olsa bende giderdım ama ne yazıkkı iş güç eğitim neden ile programım yoğun )
Bilgi almak isteyen arkadaşlar için yönetmenimizin facebook profili : http://www.facebook.com/sellojan
Facebook sayfası :http://www.facebook.com/group.php?gid=27925547975
Ciddi dusunen arkadaslar banada pm atsınlar arkadasıma bılgı vereyım bende Teşekkürler
-
way mk okul olmasa giderdim..
-
Tecrübe yok mk :D
-
hassss...
daha baslıgı okurken ates bastı.
okul olmasa giderdim amk.
-
biz sanat için sanat yapıyoz gardaşşş :W
up olsun konu arada
-
Hop
-
Bu yıl müjdat gezende tiyatro eğitimi alıcam.
seneye olsa gelirdim :D
-
hop
-
gelmek cok isterdimde üni. işleri filan var ya.. :(
yaş uygunda ben kilolu da değilim :D hay akü..
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------
gelmek cok isterdimde üni. işleri filan var ya.. :(
yaş uygunda ben kilolu da değilim :D hay akü..
-----------------------------
yeğen dayın izin verdi ama Tarık amca izin vermezzz :D ona göre -
hop