TL"De İlginç Hata!..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    CellyM bunu yazdı:
    -----------------------------

mosquit0 bunu yazdı:

tmm öyle yapmışlarda yaptıklarının içinde Türkçe'yi katletmek de var tmm küçük hata ama hata! okumayı öğrenebilmişsin tebrik |:

-----------

cok teşekkürler sağol ama sen post atmayı öğrenememişsin bı kere tıklıycaksın ''Gönder gitsine'' :D :D :P

sen çok akıllıymşsn yaa x|

iltifatcı seni 8| konu saptırmaylım 

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:
    CellyM bunu yazdı:

mosquit0 bunu yazdı:

tmm öyle yapmışlarda yaptıklarının içinde Türkçe'yi katletmek de var tmm küçük hata ama hata! okumayı öğrenebilmişsin tebrik |:

-----------

cok teşekkürler sağol ama sen post atmayı öğrenememişsin bı kere tıklıycaksın ''Gönder gitsine'' :D :D :P

sen çok akıllıymşsn yaa x|

iltifatcı seni 8| konu saptırmaylım 

hı hı ben saptırıyorum :)

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    kartalkethuda bunu yazdı:

TDK nın açıklamasını neden yeterli bulmuyorsunuz ki? hem bundan önce de birçok parada da aynı şekilde bu kural görmezden gelinmişti. örnek ikiyüzelli bin. hemen irtica iftirası. harekeyle felan ne alakası var? :D

Hacı tamam bak bunca zamandır bu hata yapılır gelinir böyle gelmiş böyle gider eywallah dersin

hata hatadır bu bir ufak ya da büyük.

irtica değil demek istediğim gideceğimiz nokta.

Dil gibi önemli bi hususta böyle gelmiş böyle gidecek diye ufak hatalar görmezden gelinemez benim kanımca.

Bugün gerçekten sesimizi çıkarmıyosak ilerde çıkarAmayacak konuma geliriz.

"Seni Silerim"de de ufak bi hata yap çok fena şeyler çıkar ortaya :D 

Yapay zeka, zeka değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    okullarda aldığımız eğitimi yaşantımızla ilintileme bağıntı kurma çabasına girdiğimiz zaman böyle ayrıklıklara rastlıyoruz adamlar kendine tezat bi sınava girdiğim zaman düşünüyorum ya tmm biz böyle öğrendik ama burda böyleydi bunda böyleydi egzoz misal herkes ayrı bişey yazar ve öğrendiklerimiz okuduklarımızdan fazla yaşadıklarımızla pekişir ileriye ket vurma diye bişey de vardır ki işte burda insanın beynin yorar yani yanlış öğrendiğimiz bişeyi düzeltmekte hiç öğrenmeyen birinin öğrenmekte zorlandığından daha fazla zorlanırız yaygara değil mi yaygara a.q belli bi kural olur ya nedir bu her şeyde ayrı bi istisna bu savunma mekanizması nedir kardeşim doğruysa doğru yanlışsa yanlış neyi kimi savunuyosunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    fastottoman bunu yazdı:
    kalpazanlar orayı imla kuralına uyarak basar yakalanır :)
    ilginç bir bakış açısı:D

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Herşeyimiz tam Türkçe yi mükemmel kullanıyoruz dimi gelmişiz bi "İkiyüz" ayrımı yazılır bitişik mi yazılır onu tartışıyoruz.

selam gençlik!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    PriesTBT bunu yazdı:
    Herşeyimiz tam Türkçe yi mükemmel kullanıyoruz dimi gelmişiz bi "İkiyüz" ayrımı yazılır bitişik mi yazılır onu tartışıyoruz.
    battı balık yan gider mi diyosun kim diyo ki diğer problemler bi yana bırakılsın konuşulmasın ama böyle bi durum da var iyi a.q hiç bişeyi konuşmayalım öleyse diğer problemleri de bırakalım çünkü biri bitmeden diğerine başlamak olmaz böyle abicik gubicik bi düşünce sistemine sahip olursak hiç birini ele alamıycaz gibi sanırım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

MaTRiXe bunu yazdı:
    PriesTBT bunu yazdı:
    battı balık yan gider mi diyosun kim diyo ki diğer problemler bi yana bırakılsın konuşulmasın ama böyle bi durum da var iyi a.q hiç bişeyi konuşmayalım öleyse diğer problemleri de bırakalım çünkü biri bitmeden diğerine başlamak olmaz böyle abicik gubicik bi düşünce sistemine sahip olursak hiç birini ele alamıycaz gibi sanırım

Tamam, tartışılması güzel birşey ama daha doğruluğu ve yanlışlığı net olmayan bir ifadeninde bu kadar tartışılması abest kaçtı bana. Çek, senet tarzı kağıtlarda para birimleri bitişik yazılır. Ben "Para" yıda bu kategoride görüyorum ki buda böyle. Sonuçta bu bir edebi eser değil. O yüzden o yorumu yaptım. 

selam gençlik!
Toplam Hit: 3991 Toplam Mesaj: 29