TNT Tv Yayında
-
Tnt tv yine abd menşeli (daha dogrusu aydın doğan diyelim) tv kanalı genel olarak cnbc-e benzeri bir kanal yani yabanzı dizikolikler ve filmciler için kanal ne diyelim hayırlı olsun. bu arada merak edenler için uluslarlar arası kurye şirketi TNT ile bir alakası varmı bilemiyorum.:D şurdada kanal ne yayınlar ne yer ne içer onu vermişler
Frekans Bilgileri
Turksat 2A 42 Doğu Uydusu
Frekans: 11804
Symb:24444
Dikey(VERTICAL)
Fec: 5/6
Dsmart 61.Kanal
-
aydın dogan bu kadar kötü biri olamaz:D:D:D:D: ehueuheu adam vatana millete hayırlı ısler ıcın calısıyor:D bknz: smile,dsmart:D vs vs vs :D
-
D-Smart'a mı ait bu ?
-
cnn gitti bu geldi, cnn e nooldu anlamadım :)
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
cnn gitti bu geldi, cnn e nooldu anlamadım :)
sakın anlama anladığında küfredersin :) -
Lemuria bunu yazdı:
D-Smart'a mı ait bu ?
-----------------------------Bizde D-Smart yok ama bizde çekiyo CNN in yerine geldi. Ve Lost'u yayınlıcaklarmış. İnş. 1 sezon geriden gelmezler ortadan şimdiki olduğu yerden girerler.
-
fena kanal diilmiş güzel yabancı film yayınlıyorlar :)
-
cnn yerel ağda yerini tntye kaptırmış cnn şimdilik kablonet digiturk dsmart ta var
bu arada kanal açıldı diye sevinmeyin sonuçta aydın doğan aldı yakında sadece d-smarttan izlenir. cartoon network'un de sonu aynı olcak o da doğan aga'nın :D
-
Lemuria bunu yazdı:
D-Smart'a mı ait bu ?
lemuria şimdilik Turksat uydusu ile dsmar'ta var ayrıca hatırlarsan dsmart ilk çıktıgında hemen digiturk'ün ayagını kaydırmaya çalışmıştı bu bahsi geçen kanalda dogan gurubunun oldugu için digiturk yayınlanması olanaksız gibi gözüküyor.. -
az önce gördüm bizdede çıkmış , film yayınlıyolar. iyi olduı mal mal kanallar izlemektense film izlerim daha iyi :C
-
ya iyi güselde eninde sonunda dsmarta gecicek. o zmna kadar bol bol izleyip hevesimizi almamız lazim :D:D:D