TNT'de Canlı Program

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

ahaha :D uykuya daldım ben onu izlerken.

satanist olaydı iyiydi diyordu enişte :D diğer eleman habire hangi tarikata mensupsunuz diyip motora bağlamıştı :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

selam tv bu ya uye ol ınternet nerde varsa ızleme ımkanın olur reklam gıbı oldu ama cok faydalı anında goruntu yanında oluyor 

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mungabunga
    mungabunga's avatar
    Erkek

KAR maskelerini görünce terörist zannettim :))

ve bu konuda başka bir şey söylemeyeceğim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

izlemek isteyenler için

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=tntturk&seekTime=24-11-2011%2023:11

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

blackdeath bunu yazdı:
    -----------------------------

selam tv bu ya uye ol ınternet nerde varsa ızleme ımkanın olur reklam gıbı oldu ama cok faydalı anında goruntu yanında oluyor 

-----------------------------
    oha reklam için para vermişler adama.

Hacılar hocalar oradakilerin alayı çakma enkiyandı yani satanist evlat arif tarzı bir senaryo yapmışlar yoksa enkiyan arkadaşlarım var oradakilerin alayının bilgi babında amına kor. Biri oradan wiccan saçmalığı sallıyor öbürü oradan sorunlu çocuk tripleriyle her cümleye karşı bağırıyor. Zaten o esmer piç yazar tam kibir abidesi, rezzanla zekeriya da oranın en boş adamları. O esmer kır saçlı piç yalandan terminolojiye hakimim dakikada 4 kitap okuyorum gibi ergen tripleriyle "kaç satanist patlattık biz" diyor, harbi enkiyan gelse bir bok yapamazdı. Yapılamayacağından değil gayet yapılır ama o kadroyla olmaz. Birkaç gün önce maranki gelmişti on numara bilgisi varmış adamın hiç beklemiyordum o esmer piçin azına sıçtılar, oda şimdi kendini kanıtlamaya çalışmış, velhasıl kelam kaybolan 2 saat, izlemeyin değmez.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sleep
    Sleep's avatar
    Dişi

Gözlüklü erkek olan bizim ortaokuldaki yeni din hocasıydı, adam ramazandan beri dolanıyor kanallarda.

Başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter..
Toplam Hit: 6022 Toplam Mesaj: 47