folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder TOEFL İçin "400 Must-Have Words" Kelime Kitabı Ve Oluşturduğum Ses Dosyaları

TOEFL İçin "400 Must-Have Words" Kelime Kitabı Ve Oluşturduğum Ses Dosyaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

eline saglık su 400 kelımelıgı ındırdım ıpad e ve tele atayım bakarım sık sık .  bende seneye gırmeye nıyetlıyım toefl a hıc gırdmedım . maksat o sırada ıyıce gelıstırmek ıngılızceyı. 

ıngılızcesını gelıstırmek ısteyen arkadaslara modern kıtapları ıngılızce almalarını tavsıye ederım ben crime and punisment almıştım fakat ana dili rusça olduğu için pek iyi olmuyor. 

ingiliz yazarların yada amerikan yazarların orjinal kitaplarını alın . türkçe çevirisini de bulun .ingilizceniz yeterli değilse önce türkçesini bitirin sonra ingilizcesini okumaya başlayın çok kalın olmasın kitap günde 1 sayfa ingilizce okuyup bilmediğiniz kelimeleri üzerine yazsanız yada postit yapsanız bıle ınanılmaz faydası oluyor. 

birde düzenli olarak uzun süren dizi (lost,himym) gibi diziler izlerseniz bir süre sonra altyazısız filan de izliyorsunuz altyazı cıksın da ızleyelım derdıne dusmuyorsunuz. telafuzları kacırıyorsanız ıngılızce fılm ve dızılerı ıngılızce altyazı ıle ızleyebılırsınız . 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

eline saglık su 400 kelımelıgı ındırdım ıpad e ve tele atayım bakarım sık sık .  bende seneye gırmeye nıyetlıyım toefl a hıc gırdmedım . maksat o sırada ıyıce gelıstırmek ıngılızceyı. 

ıngılızcesını gelıstırmek ısteyen arkadaslara modern kıtapları ıngılızce almalarını tavsıye ederım ben crime and punisment almıştım fakat ana dili rusça olduğu için pek iyi olmuyor. 

ingiliz yazarların yada amerikan yazarların orjinal kitaplarını alın . türkçe çevirisini de bulun .ingilizceniz yeterli değilse önce türkçesini bitirin sonra ingilizcesini okumaya başlayın çok kalın olmasın kitap günde 1 sayfa ingilizce okuyup bilmediğiniz kelimeleri üzerine yazsanız yada postit yapsanız bıle ınanılmaz faydası oluyor. 

birde düzenli olarak uzun süren dizi (lost,himym) gibi diziler izlerseniz bir süre sonra altyazısız filan de izliyorsunuz altyazı cıksın da ızleyelım derdıne dusmuyorsunuz. telafuzları kacırıyorsanız ıngılızce fılm ve dızılerı ıngılızce altyazı ıle ızleyebılırsınız . 

eyvallah hocam tavsiyeler için de ayrıca teşekkür ederim ama eklemek istiyorum ki, 6 aydır filmleri altyazısız orijinal dilinde izliyorum, izlemeye çalışıyorum (!) mu diyeyim bilemedim, ama gel gör ki Listening 12/30 geldi :( yani altyazısız Shameless ve True Detective 'i bitirdim ve anladım ama Listening'den 12 almam cidden koydu. Bari 15 ver insafsız TOEFL, 3 puan yüzünden bi' daha gireceğim sınava..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

tesekkurler hocam cok guzel :)

Nerde o eski TBT...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreammaker
    dreammaker's avatar
    Erkek

teşekkürler 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

sen süpersin :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

umarım faydalı olur. dinlenirken felan arada açıp dinlerseniz en azından 1-2 kelime öğrenebilir, ya da aşinalığınız artabilir.

ben de kısmetse 14 Haziran'da TOEFL ' a gireceğim, 5-6 gün çalışmam lazım, önerileriniz varsa sevinirim.

Daha önce 72 aldım (Read 23, Write 20, Listen 12, Speak 17 idi), hiç çalışmamıştım :(

hocam teşekkürler bende 20haziranda giricem sınava 72+ puan almam lazım.  makbule geçti;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Ellerine sağlık hocam. Çok teşekkürler.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

şöyle silinmeyecek bi yere link verelim de

http://www.firedrive.com/file/A1CDEB5FF2F1B783

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

RockZs bunu yazdı

Bu kitaptaki kelimelerin önce isimlerini, sonra anlamlarını, sonra da örnek bir cümleyi; kitapta yer aldığı şekilde ve rastgele olacak bir biçimde ingilizce olarak duyabileceksiniz.

-----------

Kelimelerin anlamlarını da ingillizce açıklıyor desenize baştan :S

abondon: to left... gibi 

Oldum olası nefret etmişimdir english to english'den.

Size iyi çalışmalar

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wm-t
    wm-t's avatar
    Erkek

Arkadaşlar voscreen.com listening'i geliştirmek için biçilmiş kaftan.

Toplam Hit: 6225 Toplam Mesaj: 34