folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yapay Zeka
linefolder Tokensiz Yapay Zekalar

Tokensiz Yapay Zekalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Cursor ile başladım,  Antigravity ve Claude ile devam ediyorum. 2 tane google pro hesabım var, 1 tane pro claude ama bu namussuz hiç dayanmıyor.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

Abi Antigravity 2 tane pro hesabım var hiç dayanmıyor yine en iyisi cursor 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

Şu aralar favorim opencode, kendi mini modeli baya iş görüyor orada iş yarım kalırsa ollamanın cloud'unu bağladım ek bi provider olarak, ondan bitirtiyorum. Bu işler localde çok zor gerçekten soğutma büyük dert. Local için daha çok optimizasyon lazım o da anca önümüzdeki 1-2 seneye dye düşünüyorum. Şu an en mantıklısı basic planlarda bir kaç farklı ai provider'ı kullanıp, işi dökümante ettirip sürekli onları referans vererek ilerletmekte gibi bir kaç projede böyle ilerledim çok token gidiyor ama en azından çalışan bi parça çıkarabiliyor. Landing page vs değil bu arada dediğim şey baya bussiness'ı olan logic çalıştıran app içinde modüller de çalışan parça üretmek zor olabiliyor tek provider ile

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Şey... biraz da kendiniz kod yazssanız 👉👈

(the bomb has been planted)

şaka şaka antigravity+gemini pro çok güzel yazıyor. Hiç limite takılmadım. ya çok yoğun yazıyorsunuz ya da çok fazla input veriyor olabilirsiniz.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Ben sık sık hata alıyorum. Antigtavity de bazen tek prompt cevabı 2 dk sürüyor. Bir anda exception veriyor hem tokenlerim gidiyor hem de tekrar yorumlattırmak zorunda kalıyorum. Context size mi doluyor anlamadım. Boş proje açınca canavar ama 3-5 Yapı entegre ettikten sonra devamında ağlıyor.

MhmdAlmz tarafından 31/Mar/26 13:31 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Kesinlikle bilinçli yapıldı haahahaha

https://x.com/i/status/2038894956459290963 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 1259 Toplam Mesaj: 17
ai llama deepseek claude