Tokensiz Yapay Zekalar
-
Cursor ile başladım, Antigravity ve Claude ile devam ediyorum. 2 tane google pro hesabım var, 1 tane pro claude ama bu namussuz hiç dayanmıyor.
-
Abi Antigravity 2 tane pro hesabım var hiç dayanmıyor yine en iyisi cursor
-
Şu aralar favorim opencode, kendi mini modeli baya iş görüyor orada iş yarım kalırsa ollamanın cloud'unu bağladım ek bi provider olarak, ondan bitirtiyorum. Bu işler localde çok zor gerçekten soğutma büyük dert. Local için daha çok optimizasyon lazım o da anca önümüzdeki 1-2 seneye dye düşünüyorum. Şu an en mantıklısı basic planlarda bir kaç farklı ai provider'ı kullanıp, işi dökümante ettirip sürekli onları referans vererek ilerletmekte gibi bir kaç projede böyle ilerledim çok token gidiyor ama en azından çalışan bi parça çıkarabiliyor. Landing page vs değil bu arada dediğim şey baya bussiness'ı olan logic çalıştıran app içinde modüller de çalışan parça üretmek zor olabiliyor tek provider ile
-
Şey... biraz da kendiniz kod yazssanız 👉👈
(the bomb has been planted)
şaka şaka antigravity+gemini pro çok güzel yazıyor. Hiç limite takılmadım. ya çok yoğun yazıyorsunuz ya da çok fazla input veriyor olabilirsiniz.
-
Ben sık sık hata alıyorum. Antigtavity de bazen tek prompt cevabı 2 dk sürüyor. Bir anda exception veriyor hem tokenlerim gidiyor hem de tekrar yorumlattırmak zorunda kalıyorum. Context size mi doluyor anlamadım. Boş proje açınca canavar ama 3-5 Yapı entegre ettikten sonra devamında ağlıyor.
MhmdAlmz tarafından 31/Mar/26 13:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Kesinlikle bilinçli yapıldı haahahaha
https://x.com/i/status/2038894956459290963