Tom Clancy‘S H.A.W.X. 2 - Skidrow | FULL
-
ErotikPanda bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
Denendimi bu ? İnternette bi ton çalışan crack yazısı var ama çalışmıyor.
Hocam ne ben dil dökeyim ne de sen indir. Boşver konudan uzaklaş :)
Hacı deneidm yada denemedim diyecen böyle lafmı olur ?
Bu oyun 3 senedir efsane olan bi oyun. internette binlerce crack binlerce oyun versiyonu var.
Neyse sorun değil. Aynı lafı sana uygulayacağımız zaman gelir merak etme.
Yahu hoca ne alınganlık yapıyon çocuk gibi :) Konuyu paylaşmayı geç direk kaynağının adresini vermişim. Bir zahmet kaynak neresi kaynaktaki yorumları oku. Evet dediğin gibi bu oyunun çeşit çeşit crack çıktı diye konuları yayıldı ama birkere olsun asıl crack yayınlayan sitelere baktın mı? konular gerçek mi adamlar kendi sitelerinde yayınlamışmı diye. Gir siteye bak. SKIDROW ekibinden ve bu ekibin sitelerinden haberin yok sanırım. Ben henüz denemedim şuan indiriyorum işte. Deneyen adam yorum yapmış ve nasıl çalıştırdığını yazmış. Bende kopyaladım yapıştırdım konuya.
-
çizik. akşama uğraşırım.
-
Çalışıyomu la?
-
bu oyunu kaldırıcak bilgisayarım olsa alıcaktım orjinalini.
crackin gecikmesinin sebebinide anlatayım belki bilmeyen vardır
ubisoft assassin creed in son çıkanını (adını hatırlamıyorum) çıkarmadan önce bu oyunu çıkardı.amacı skidrow bunu kırsın nasıl kırdığına bakalım sonra assassin creed de onun korumasını koymaktı.amac assassin creedin kırılmasını engellemekti
skidrow yermi, sikseler kırmam moduna girdi crack falan çıkarmadı bu oyuna
-
BaD_BoYs bunu yazdıErotikPanda bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
Denendimi bu ? İnternette bi ton çalışan crack yazısı var ama çalışmıyor.
Hocam ne ben dil dökeyim ne de sen indir. Boşver konudan uzaklaş :)
Hacı deneidm yada denemedim diyecen böyle lafmı olur ?
Bu oyun 3 senedir efsane olan bi oyun. internette binlerce crack binlerce oyun versiyonu var.
Neyse sorun değil. Aynı lafı sana uygulayacağımız zaman gelir merak etme.
Yahu hoca ne alınganlık yapıyon çocuk gibi :) Konuyu paylaşmayı geç direk kaynağının adresini vermişim. Bir zahmet kaynak neresi kaynaktaki yorumları oku. Evet dediğin gibi bu oyunun çeşit çeşit crack çıktı diye konuları yayıldı ama birkere olsun asıl crack yayınlayan sitelere baktın mı? konular gerçek mi adamlar kendi sitelerinde yayınlamışmı diye. Gir siteye bak. SKIDROW ekibinden ve bu ekibin sitelerinden haberin yok sanırım. Ben henüz denemedim şuan indiriyorum işte. Deneyen adam yorum yapmış ve nasıl çalıştırdığını yazmış. Bende kopyaladım yapıştırdım konuya.
Eminmisin resmi sitesi olduğuna? Ben adamların paylaşımlarını sadece p2p olarak yaptığını biliyorum.
-
Yanlız bazı şeyleri açığa kavuşturalım. Skidrowgames, skidrowcrack gibi siteler skidrow release frubunun adını kullanarak link tıklama siteleri aracılığıyla para kazanan tiplerdir, itibar etmeyiniz.
Crackin shibi de ne skidrow ne de başka bir scene grubudur.
Crack steam006 adlı aynı zamanda bilenler varmı bilmiyorum greenlumayı yapan kişinin uplay crackinden başka birşey değildir, aynı crackle far cry3 assassins creed 2-brotherhood-3 ü de sorunsuz oynayabilirsiniz.
bir release gerçekten scene grubunun elinden çıkmışsa
bu adrese yayınlanır, yoksa kesinlikle fakedir.
Oyunları falan indirirken virüs, istenmeyen reklam dosyaları falan istemiyorsanız public olarak
rutracker.org veya zamunda gibi adreslerden indirmenizi öneririm (daha iyileri de varda üyelik alması zor)
-
Tereddüt edenlerin bilgisine. 10DK önce indirme işlemim bitti. Kurdum, Crack işlemini yaptım ve şuan göklerde süzülüyorum bilginize :)
-
sağol hocam indirelimde gece uçalım azcık
-
torrent yokmu
-
BaD_BoYs bunu yazdı
Tereddüt edenlerin bilgisine. 10DK önce indirme işlemim bitti. Kurdum, Crack işlemini yaptım ve şuan göklerde süzülüyorum bilginize :)
Şimdi oldu işte.