folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Tom Clancy‘S H.A.W.X. 2 - Skidrow | FULL

Tom Clancy‘S H.A.W.X. 2 - Skidrow | FULL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı

Denendimi bu ? İnternette bi ton çalışan crack yazısı var ama çalışmıyor.

Hocam ne ben dil dökeyim ne de sen indir. Boşver konudan uzaklaş :)

Hacı deneidm yada denemedim diyecen böyle lafmı olur ?

Bu oyun 3 senedir efsane olan bi oyun. internette binlerce crack binlerce oyun versiyonu var.

Neyse sorun değil. Aynı lafı sana uygulayacağımız zaman gelir merak etme.

Yahu hoca ne alınganlık yapıyon çocuk gibi :) Konuyu paylaşmayı geç direk kaynağının adresini vermişim. Bir zahmet kaynak neresi kaynaktaki yorumları oku. Evet dediğin gibi bu oyunun çeşit çeşit crack çıktı diye konuları yayıldı ama birkere olsun asıl crack yayınlayan sitelere baktın mı? konular gerçek mi adamlar kendi sitelerinde yayınlamışmı diye. Gir siteye bak. SKIDROW ekibinden ve bu ekibin sitelerinden haberin yok sanırım. Ben henüz denemedim şuan indiriyorum işte. Deneyen adam yorum yapmış ve nasıl çalıştırdığını yazmış. Bende kopyaladım yapıştırdım konuya.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

çizik. akşama uğraşırım.

xxx
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Çalışıyomu la?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

bu oyunu kaldırıcak bilgisayarım olsa alıcaktım orjinalini.

crackin gecikmesinin sebebinide anlatayım belki bilmeyen vardır

ubisoft assassin creed in son çıkanını (adını hatırlamıyorum) çıkarmadan önce bu oyunu çıkardı.amacı skidrow bunu kırsın nasıl kırdığına bakalım sonra assassin creed de onun korumasını koymaktı.amac assassin creedin kırılmasını engellemekti

skidrow yermi, sikseler kırmam moduna girdi crack falan çıkarmadı bu oyuna

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı
    ErotikPanda bunu yazdı

Denendimi bu ? İnternette bi ton çalışan crack yazısı var ama çalışmıyor.

Hocam ne ben dil dökeyim ne de sen indir. Boşver konudan uzaklaş :)

Hacı deneidm yada denemedim diyecen böyle lafmı olur ?

Bu oyun 3 senedir efsane olan bi oyun. internette binlerce crack binlerce oyun versiyonu var.

Neyse sorun değil. Aynı lafı sana uygulayacağımız zaman gelir merak etme.

Yahu hoca ne alınganlık yapıyon çocuk gibi :) Konuyu paylaşmayı geç direk kaynağının adresini vermişim. Bir zahmet kaynak neresi kaynaktaki yorumları oku. Evet dediğin gibi bu oyunun çeşit çeşit crack çıktı diye konuları yayıldı ama birkere olsun asıl crack yayınlayan sitelere baktın mı? konular gerçek mi adamlar kendi sitelerinde yayınlamışmı diye. Gir siteye bak. SKIDROW ekibinden ve bu ekibin sitelerinden haberin yok sanırım. Ben henüz denemedim şuan indiriyorum işte. Deneyen adam yorum yapmış ve nasıl çalıştırdığını yazmış. Bende kopyaladım yapıştırdım konuya.

Eminmisin resmi sitesi olduğuna? Ben adamların paylaşımlarını sadece p2p olarak yaptığını biliyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Yanlız bazı şeyleri açığa kavuşturalım. Skidrowgames, skidrowcrack gibi siteler skidrow release frubunun adını kullanarak link tıklama siteleri aracılığıyla para kazanan tiplerdir, itibar etmeyiniz.

Crackin shibi de ne skidrow ne de başka bir scene grubudur.

Crack steam006 adlı aynı zamanda bilenler varmı bilmiyorum greenlumayı yapan kişinin uplay crackinden başka birşey değildir, aynı crackle far cry3 assassins creed 2-brotherhood-3 ü de sorunsuz oynayabilirsiniz.

bir release gerçekten scene grubunun elinden çıkmışsa

http://178.33.40.173/s/games

bu adrese yayınlanır, yoksa kesinlikle fakedir.

Oyunları falan indirirken virüs, istenmeyen reklam dosyaları falan istemiyorsanız public olarak

rutracker.org veya zamunda gibi adreslerden indirmenizi öneririm (daha iyileri de varda üyelik alması zor)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Tereddüt edenlerin bilgisine. 10DK önce indirme işlemim bitti. Kurdum, Crack işlemini yaptım ve şuan göklerde süzülüyorum bilginize :)

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    sağol hocam indirelimde gece uçalım azcık

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

torrent yokmu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı

Tereddüt edenlerin bilgisine. 10DK önce indirme işlemim bitti. Kurdum, Crack işlemini yaptım ve şuan göklerde süzülüyorum bilginize :)

Şimdi oldu işte.

Toplam Hit: 15185 Toplam Mesaj: 34