Tom Clancy's Hawx 2 Crack İstek
-
şu orjinal alanlar uplasa ya da verse şu cd keyi (: bizde oynasak ?
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------şu orjinal alanlar uplasa ya da verse şu cd keyi (: bizde oynasak ?
-----------------------------Bu oyunlar, oynama esnasında sürekli internet bağlantısı istiyor. Bir başkası sırf iyi niyet için kodunu verirse, o kişi bu kez o oyunu oynayamayabilir, çünkü ubisoft kodu kara listeye alabilir. Bence sen milletten kod istemek yerine 17 lira ver, orjinalini al. Çok para değil neticede.
-
RaNGeR bunu yazdı:
-----------------------------sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------şu orjinal alanlar uplasa ya da verse şu cd keyi (: bizde oynasak ?
-----------------------------Bu oyunlar, oynama esnasında sürekli internet bağlantısı istiyor. Bir başkası sırf iyi niyet için kodunu verirse, o kişi bu kez o oyunu oynayamayabilir, çünkü ubisoft kodu kara listeye alabilir. Bence sen milletten kod istemek yetine 17 lira ver, orjinalini al. Çok para değil neticede.
-----------------------------hocam elazığda orjinal olarak alabileceğim bir yer söylesene :D
-
Hocam bir yere gidip almak zorunda değilsiniz. Ben de bilmiyorum gidip nereden alınır.
http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Hawx-2-PC/Oyunlar/Savas/urunno=0000000349134 buyur hocam, internet üzerinden alabilirsiniz. Kapınıza kadar getiriyorlar.
-
bu tür siteler niye paypal desteklemez?
ayrıca hawx 2 satın alınmaya değcek kadar güze mi
-
1 yıl crack çıkacak diye bekledim. Crack çıkana kadar oyun 14 tl ye düştü gittim aldım.