Tomb Raider Oyununun Full Serisi Olan Arkadaşlar İlgileniniz.
-
Evet Arkadaşlar 2 yıl önce bi cafede oynamıstım ve bugunlerde arayış içerisine girdiğim tomb raider oyunun ful demosuyla karşılaştım ama bi türlü full demo olmayan sürümünü bulamadım elinde indirme link i olan muridlerimiz varsa versinler :)
Teşekkürler .
-
Buyur kardeş;
http://www.google.com.tr/search?q=tomb+raider+site%3Afulloyun.com&kelime=tomb+raider&site=+site%3Afulloyun.com
-
Güzel oyunmu bu nasıl bişe acaba.Biri bana oyun tavsiye etsin silahlı bişe olursa iyi olur.indirip oynicam canım sıkılıyo
-
Çok Güzel Bir oyun yani grafikler falan güzel bir oyun :)
-
Bu Tomb Raider den kesin olarak Legend,Anniversary oyna Underworld ta var ama oynamadım şu dediğim ikisini oynadıktan sonra onu da kesin oynarsın ekran kartı yetseydi bende oynucaktım ama yapıcak bişi yok =)
-
Cerololo bunu yazdı:
-----------------------------
Buyur kardeş;
http://www.google.com.tr/search?q=tomb+raider+site%3Afulloyun.com&kelime=tomb+raider&site=+site%3Afulloyun.com
-----------------------------Verdiğin linklerin hepsi 17 18 part seklınde onun tk bi linki yokmu _?
-
Tomb raider hastasıyım bilmeceli bulmacalı zevkli oyun son çıkan serisini oynamadım. oynamayı düşünüorum elinde link olan varsa yada sağlam torrent virüssüz
-
@tosun . portal 2 yi indir oyna hocam . ama önce oynamadıysan 1 i oyna . cok muthıs oyundur . silahlı degil ama . zeka yetenek, hafıza . hersey lazım oyunda . tavsiye ederim
-
@tosun
oyun arıyosan şiddetle tavsiye ederim hocam
star wars unleashed 2
tomb raider underworld

-
warderpipi bunu yazdı:
Evet Arkadaşlar 2 yıl önce bi cafede oynamıstım ve bugunlerde arayış içerisine girdiğim tomb raider oyunun ful demosuyla karşılaştım ama bi türlü full demo olmayan sürümünü bulamadım elinde indirme link i olan muridlerimiz varsa versinler :)
Teşekkürler .
İlk oyunundn son oyuna kadar elimde mevcut lakin nasıl paylaşırım bilemiyorum.Çünki nete yüklemedim. -
Arkadaşlar bu tavsiye ettiğiniz oyunları indircem link verebilirmisn böyle tıkliyim insin :d ben anlamam pek oyun filan canım çekti oyun oynicam