Tomorrowland Bileti Satılık
-
GodKlaus bunu yazdıEcHoLL bunu yazdı
vize pasaport olayı nasıl oluyor arkadaşlar bileti aldında nasıl gidicen
direk bir bilgim yok ama kuvvetle muhtemel yurtdışına turist gider gibi gidiyorsun. Sonra işte normal event prosedürü geçerli. Artık hangi şehirdeyse otobüsle uçakla jetski ile gidiyorsun işte :D
Farklı bir durumun söz konusu olacağını sanmıyorum açıkcası
Ben yurtdışına turist gibi gitmek istiyorum dediğinde vize kolay mı veriliyor ?
-
KotomineKirei bunu yazdıGodKlaus bunu yazdıEcHoLL bunu yazdı
direk bir bilgim yok ama kuvvetle muhtemel yurtdışına turist gider gibi gidiyorsun. Sonra işte normal event prosedürü geçerli. Artık hangi şehirdeyse otobüsle uçakla jetski ile gidiyorsun işte :D
Bilmem. Sen söyle.
-
GodKlaus bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıGodKlaus bunu yazdıEcHoLL bunu yazdı
Bilmem. Sen söyle.
http://www.belcikakonsoloslugu.com/belcika-vizesi/belcika-turistik-vize.html
http://www.vfsglobal.com/belgium/turkey/
-
full alsaydinda alaydik amk
-
İzleyinde üzülün biraz. Freedom'da Dimitri var.
misterio_junior tarafından 23/Tem/18 00:16 tarihinde düzenlenmiştir -
baristbt bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
1 bilet 1200 ve 1 gün mü oha çok la
sana bana çok o amk :D
sen yaşıyon mu la kardaş :D
-
KotomineKirei bunu yazdıGodKlaus bunu yazdıEcHoLL bunu yazdı
kolaylatan sebepler var örnek vize başvurunda tmorrowland biletinin fotokopisini koyup festivale gidicem parasını ödedim demek bir artıdır
yada italyaya gidicem balayına demek artıdır
yunanistana turist olarak gidicem demekte artıdır
başvurunuza koyarsınız uçak biletini ve booking rezervasyonunuzu işiniz kolaylaşır
bunları yaparken iptal edilen rezervasyonları seçmeniz gerek birde özel sağlık sigortanız varsa gideceğiniz ülkede muhtemelen geçerli olduğundan tekrar sigorta yapmanıza gerek kalmayabilir
en kolay şengen uzatma yöntemleri
kurumsal bir firmada çalışıyor olmak
sigortanızın uzun süredir yatıyor olması
bunlar ilk başlarken önemli ha işsizkende çıkabilir ama kredi başvurusu gibi düşünün nasıl banka ulan bu adam paramı ödermi diye bakıyorsa belçika yunan vs şengen ülkeleride geri dönermi diye bakıyor yoksa her ülke için turist döviz girdisi demektir boşuna vize vermemezlik yapmaz o an politik bir kriz yoksa
ayrıca düzenli şengen kullanımı da süre uzatmada etkili oluyor bir arkadaş ilk yunan şengen başvurusunda 20gün ve tek gidiş çıktı sonrakinde problem çıkmayınca 2 ay multi çıktı sonra 6 ay sonra 12 ay
siz her problemsiz gidip geldiğinizde aksi bir durum yoksa daha uzun süreli şengen veriyorlar genelde birde bunu arttırmak için dilekçe yazıp bahanenizi de yazabilirsiniz işte geçen gittim çok güzeldi ama vaktim oldaydı da 2 şehir daha görseydim yada planım şuraları şuraları görmek şunu yapmak bana şukadar süre lazım gibi inandırıcı olursa ilk başvurunuzda değil ama sonraki şengenlerde işinize yarayabilir.
-
Aq hayalim gidip görmek orda hun harca eğlenmek ama gidemiyoruz....... amk ülkeside rock n coke gibi bir festivali bitirsin.. aq neden bu ulke yaw yaw..