Tomorrowland Bileti Satılık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı
    EcHoLL bunu yazdı

vize pasaport olayı nasıl oluyor arkadaşlar bileti aldında nasıl gidicen

direk bir bilgim yok ama kuvvetle muhtemel yurtdışına turist gider gibi gidiyorsun. Sonra işte normal event prosedürü geçerli. Artık hangi şehirdeyse otobüsle uçakla jetski ile gidiyorsun işte :D

Farklı bir durumun söz konusu olacağını sanmıyorum açıkcası

Ben yurtdışına turist gibi gitmek istiyorum dediğinde vize kolay mı veriliyor ?

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı
    GodKlaus bunu yazdı
    EcHoLL bunu yazdı

direk bir bilgim yok ama kuvvetle muhtemel yurtdışına turist gider gibi gidiyorsun. Sonra işte normal event prosedürü geçerli. Artık hangi şehirdeyse otobüsle uçakla jetski ile gidiyorsun işte :D

Bilmem. Sen söyle.

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı
    KotomineKirei bunu yazdı
    GodKlaus bunu yazdı
    EcHoLL bunu yazdı

Bilmem. Sen söyle.

http://www.belcikakonsoloslugu.com/belcika-vizesi/belcika-turistik-vize.html

http://www.vfsglobal.com/belgium/turkey/

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

full alsaydinda alaydik amk

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    misterio_junior
    misterio_junior's avatar
    Erkek

https://live.tomorrowland.com

İzleyinde üzülün biraz. Freedom'da Dimitri var. 

misterio_junior tarafından 23/Tem/18 00:16 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

1 bilet 1200 ve 1 gün mü oha çok la

sana bana çok o amk :D 

sen yaşıyon mu la kardaş :D

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı
    GodKlaus bunu yazdı
    EcHoLL bunu yazdı

kolaylatan sebepler var örnek vize başvurunda tmorrowland biletinin fotokopisini koyup festivale gidicem parasını ödedim demek bir artıdır

yada italyaya gidicem balayına demek artıdır

yunanistana turist olarak gidicem demekte artıdır 

başvurunuza koyarsınız uçak biletini ve booking rezervasyonunuzu işiniz kolaylaşır

bunları yaparken iptal edilen rezervasyonları seçmeniz gerek birde özel sağlık sigortanız varsa gideceğiniz ülkede muhtemelen geçerli olduğundan tekrar sigorta yapmanıza gerek kalmayabilir

en kolay şengen uzatma yöntemleri

kurumsal bir firmada çalışıyor olmak

sigortanızın uzun süredir yatıyor olması

bunlar ilk başlarken önemli ha işsizkende çıkabilir ama kredi başvurusu gibi düşünün nasıl banka ulan bu adam paramı ödermi diye bakıyorsa belçika yunan vs şengen ülkeleride geri dönermi diye bakıyor yoksa her ülke için turist döviz girdisi demektir boşuna vize vermemezlik yapmaz o an politik bir kriz yoksa

ayrıca düzenli şengen kullanımı da süre uzatmada etkili oluyor bir arkadaş ilk yunan şengen başvurusunda 20gün ve tek gidiş çıktı sonrakinde problem çıkmayınca 2 ay multi çıktı sonra 6 ay sonra 12 ay

siz her problemsiz gidip geldiğinizde aksi bir durum yoksa daha uzun süreli şengen veriyorlar genelde birde bunu arttırmak için dilekçe yazıp bahanenizi de yazabilirsiniz işte geçen gittim çok güzeldi ama vaktim oldaydı da 2 şehir daha görseydim yada planım şuraları şuraları görmek şunu yapmak bana şukadar süre lazım gibi inandırıcı olursa ilk başvurunuzda değil ama sonraki şengenlerde işinize yarayabilir. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

Aq hayalim gidip görmek orda hun harca eğlenmek ama gidemiyoruz....... amk ülkeside rock n coke gibi bir festivali  bitirsin.. aq neden bu ulke yaw yaw..

Break Dance Bboy MaxeL
Toplam Hit: 4670 Toplam Mesaj: 29
tomorrowland festival tomorrowland bilet