Top 50 En Cok Giris Yapan Kullanici 2007
-
kaç login yaptığını merak edenler iletsin pm si ile bu yazıda yeni post eklemeden geçeim
@robotix : Login Olma sayısı: 755
@Firex : Login Olma sayısı: 668 -
buraya girmek için herhalde her gün 5 kere login ve logout yapmak gerek :)
ben girmişim ama şaşırdım, sonlarda kalmışım 5 senelik üyelikten sonra :)
hem de 1-2 senelik üyeler benden üst sıralarda :))
evet login durulan süreye bakılmalı!
post edilen mesajları önemsemiyorum, aytek mesela yıllardır doğru düzgün yazmıyor. -
sabah açıyorum refresh refresh akşama kadar geliyor genede ilk 15 deim :)
-
valla sürekli pc açık 24 saat anca yazı yazmak için login oluyorum demekki bundan sonra sürekli login olcaz dışardan seyretmek caiz deilmiş :D
-
aga adminlerin ilk sıralarda olması ve benim listede olmamam tuhaf, kıdeme göre yüksek mi gösteriyo bu meret :D
-
Aytek yasaklı...
Sitenin iç işlerine elleşmiyor o :)
O kod yazacak biz siteyi yönetecez taş gibi gidio valla :) -
Yellowstar, canımın içi...
O listedeki adminlerin hiç birisi site kurulduğunda burada olan adamlar değildi...
Hepsi sağlam mürit olduklarını kanıtladıktan sonra admin oldular...
Senin id'n 25.000 kusurlarda, benim id'm 3538..
Acaba normal değilmi login sayımın senden daha yüksek olması??? -
ilk 12 :D
türktelekoma teşekkürü borç bilirim
10 dk ya bi bağlantı kopmasa ben soksan giremezdim bu listeye :D -
En anlamli mesaji Efsun cikarmis :) Geride kalanlar seneye daha iyi hazirlansinlar :) unutmayin bu maratonda binlerce muridler yarisiyorsunuz.Kiminiz hala dial-up kullanirken kiminiz 2048sinirsiz dls olanaklarina sahipsiniz.Ama planli ve programli bir tahribat maratonu duzenlediginiz takdirde basari kacinilmazdir.Duzenli tahribata girmek plani yapmak icin rehberlik hocaniz ir2"ye danisabilirsiniz.Ayrica taksitleri geciktirmeden yatirin,geciken olursa Deca ile gorussun yoksa senetler avukata verilir.
Tahribat.com Kitlesel Basarida Bir Numara.
Uzman ve deneyimli egitim kadrosuyla ,7 yillik tecrubesiyle sizlere hizmet etmekteyiz.
-
ben yokum la mürütlümen utandı wala ;={
Toplam Hit: 6208 Toplam Mesaj: 49