Top Toplayıcının Golü :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=YcSXQJDIxdQ&eurl=
-
ulan ben o sahada olsam cinnet geçirmiştim :D
-
kimi döversin :)
-
abi niye kimse cıkmaz o sıpaye tekme tokat girmez? yeryüzünde bu kadar salak hakem var mıdır? o top toplayıcının sonu nedir?... hakeme mac sonunda ne olmuştur? ama o topçuya tekme tokat girmeyen adam mac sonunda hakeme de girmez bea.
-
hakem görmemiş olayı yan hakeme bakarak karar vermiş sonuçta ikisi de ceza yemiş :)
-
ceza yemesi az bile bence tamamen ihrac edilmeli ben buradan küplere bindim ordaki gariban futbolcular ne yapsın.
-
bayandan hakem olursa bu kadar olur zuhahaha :)))
-
bencede bayandan hakem olursa bu kadar olur
-
Bende dün haberlerde gördüm cinnet gecirdim aq cocuk 4-5 dk fileyle ugrasıyo hiç bi futbolcuda gidip vurmuyo sen ne yapiyorsun bilader demiyo aq öle macın.
Hakem desen siktiri boktan bi hakem koymuslar gözünün önünü görmüyo yan hakemler ne işe yarıyo onu bilen hiç yok :) -
derler ya normal şartlar altında ..kültür ortamında ...onun gibi normal psikoloji altında ..stadyum ortamında o top toplayıcının dötünden kan almaları gerekirdi :f
-
zuhaha pozisyona koptum ama ya. hakem öküzü ilk önce bakıyor out. kaleci dışardan tam topu alcak cocuk kalenin içine topu atıyor kale umursamıyor bile topu eline alıyor ve o anda düdük ve goolll :D lan kadın felan dinlemem orda milli olurum be :D
Toplam Hit: 2099 Toplam Mesaj: 15