folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Topkapı Sarayı"Nı Gidip Görün

Topkapı Sarayı"Nı Gidip Görün

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

haftasonu keşfettik abi Topkapı Sarayı'na giriş beleşmiş öğrenciye burdakilerin de çoğu öğrenci :) bu yüzdendir belki bilgisi olmayanlar için duyurmak istedim Özümüzün senelerce Dünyayı yönlendirdiği sarayı görüp gezmek gerekir alt tarafta etnografya müzesi war orayı da gidip gezebilirsiniz mumya falan war :D bu arada normal girişte 10 ytl yine bu para verilir Osmanlı İmparatorluğu için ,ayrıca sewgilinizle de gezebilirsiniz etrafta bisürü çift wardı :) bi de giderseniz haftaiçi gidin bence rahatça gezersiniz selametle ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bi gun de toplanip tahribat muridleriyle gitmek lazim. guzel olurdu
    bi an dusundumde cebit de ki promosyon yagmasi olaylarindan sonra muzede tarihi eserleride yagmalamaya kalkariz falan

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ben 2 defa gitmiştim ama turist ayagıan yatıp başka bi gurupla girmiştim :)): gercekden süperr hareme girmek istemiştim ama orası ayrı bi paralıydı :D:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

bi gun de toplanip tahribat muridleriyle gitmek lazim. guzel olurdu
    bi an dusundumde cebit de ki promosyon yagmasi olaylarindan sonra muzede tarihi eserleride yagmalamaya kalkariz falan

-----------------------------
    aslında süper olur  be abü cebitten önce gidelim böle 10-15 kişi ama harbiden yagmalama yaparız  sorada satarız cebitin pasarı cıkar :):)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek
    salı gunlerı topkapı sarayında halk günüdür .         belejjjj gezılebılır    hatta benim bi akrabam orda celısıyor ben ıstedıgım zaman gırebılıyorum ama yanımda sadece  ıkı kısıyle baska olmuyor

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Çok iyi fikir bencede.Mayısın sonuna doğru havalar ısnınca (turist akını başlayınca) toplanıp gideriz.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    gidelim gidelim süper olur valla
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    sadece topkapı sarayı deil.sultanahmet meydanı ayasofya camisi bab-ı ali binasının flan olduğu o tarihi yarımada olduğu gibi keşfedilmeli gezilmelidir.
    ben zaman buldukça gidiyorum oralara.3-4 haftasonu üstüste gittiğimi bilirim.keşfetmekle gezmekle bitmez oralar.osmanlı arşivleri müzeler basın müzeleri türlü türlü şeyler.kendini bırakıyosun zaten oranın havası flan bi değişik.
    topkapı sarayına gittiğinizde harem dairesini gezin derim.extradan 10 milyon alıyolar ama olsun.gerçekten değer rehberler flan güzel anlatıyo.padişahlarımızın mala vurduğu ailesiyle oturduğu mekanlar flan.güzel yerler =)
    insan zaten orda oturup düşündümü kaptırıyo kendini çok fena.düşünüyosun babüs-sade kapısından kanuni yavuz ölmeye yakın zamanlarda fatih flan çıkmış.dünyaya meydan okuyan fermanlar bu yoldan çıkıp ulaşmış.şanlı ordular hep burdan hareket etmiş.buram buram tarih kokuyo gidin görün bilgilenin derim.

... sorcerer & musket ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

zaten istanbulu tam olarak gezmeye baslarsan ole  1 2 ayda gezmeyle bıtıremessın ama adam akıllı gezıcan tarıhı yenı bastan ogreneceksınkı ozaman olsun buda yaklasık 1 seneyı bulur ıste ozman tam olarak gezmıs olursun

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Şahsen Ben Hiç Gitmedim, Daha Nasip oLmadı :S İnş Görürüm Birgün

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CuNdA
    CuNdA's avatar
    Erkek
    pit10din bigu gelirsem artik beni goturursun :)

Hayaller Elbette Gerçekleşir. Büyük Bir İmparatorluk, Bir Çadırın İçinde Hayal Edilmemişmiydi.
Toplam Hit: 2390 Toplam Mesaj: 23