Toplama Bilgisayar Önerisi
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ben toptancıyım abi ulen 1800 desem daha mı iyi olcak tamam değiştirdim fiyatı 1800'e olan makina sana 1800 dür indirirsemde bibsinler :d iyilikte yaramıyo yawss garantisi var spot değil napiim hacım bekletip turşunumu kurayım başka emellerim vardı vaz geçtim :| haa ekran ıvır zıvır istemiyosan ben bilmem diğer soranlar içinde geçerlidir..
edit: ayrıca under_king'in peyniri küflü (çamur at izi kalsın bilader ticaret yapıyoz boru mu :D )
hoca sen isteyini yaz ben sana bulam :D
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------mamii bunu yazdı:
-----------------------------ben toptancıyım abi ulen 1800 desem daha mı iyi olcak tamam değiştirdim fiyatı 1800'e olan makina sana 1800 dür indirirsemde bibsinler :d iyilikte yaramıyo yawss garantisi var spot değil napiim hacım bekletip turşunumu kurayım başka emellerim vardı vaz geçtim :| haa ekran ıvır zıvır istemiyosan ben bilmem diğer soranlar içinde geçerlidir..
-----------------------------Tamam da babanın bile oğluna 800 TL indirim yapmadığı yerde sen nasıl yapıyorsun, üstelik bu krizde.. Onun için sordum. Zaten birebir görüşmeden almayacağım için sorun olmaz. Yanlış anlama spot falan laf atmıyorum mallarına :)
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------Tamam da babanın bile oğluna 800 TL indirim yapmadığı yerde sen nasıl yapıyorsun, üstelik bu krizde.. Onun için sordum. Zaten birebir görüşmeden almayacağım için sorun olmaz. Yanlış anlama spot falan laf atmıyorum mallarına :)
-----------------------------hea onu biliyimde ona göre :D al götür dene beğenmezsen biz burdayız değiştiririk :D (pazarcı ağazı :D )
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------mamii bunu yazdı:
-----------------------------hea onu biliyimde ona göre :D al götür dene beğenmezsen biz burdayız değiştiririk :D (pazarcı ağazı :D )
-----------------------------Ama dediğn gibi dime sadece kasayı vermiyorsun ? Hacı gel anlaşalım sadece kasayı 750 TL'ye bırak ?
-
750'ye verirsen o kasayı.. bende istiyorum 13 tane..
-
mamii bunu yazdı:
Ama dediğn gibi dime sadece kasayı vermiyorsun ? Hacı gel anlaşalım sadece kasayı 750 TL'ye bırak ?
-----------------------------yok kurtarmıyo 750 ye satmam :| ben indirimi yaptım bi kuruş inmem az önce dedim indirimlisini dahada inmem.. sade kasada sana 1000 lira.. :|
-
under_king bunu yazdı:
750'ye verirsen o kasayı.. bende istiyorum 13 tane..
-----------------------------sana satmam neeyy satcakmışım :|
-
yaa aq ne biçim bi esnafsın sen :| müşteri değilmiyim koçum ? almak istiyorum..
-
under_king bunu yazdı:
yaa aq ne biçim bi esnafsın sen :| müşteri değilmiyim koçum ? almak istiyorum..
-----------------------------satmıyom len inat değil mi sana satmıyom :|
-
konuyu dehşet ve şaşkınlıkla izliyorum...tarzan sen bu işin pirisin hocam saygılar