Toplama Pc?
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------kardeş AMD nin Phenom işlemcisine ben senin yerinde olsam para vermezdim. sebebimi şu haberle desteklemek istiyorum.
http://www.donanimhaber.com/AMD:_Phenom_u_anlamak_yeni_revizyon/6633/haber.htm
bu sitede yazının tamamına göz atabilirsin. Orada ARA kısmından bi search ettir phenom u cidden anlarsın o saman hata ettiğini. genede sen bilirsin ama uzman da değilim hani yani...
-----------------------------
hoca çok saol ilgin için ama kötü bşi yazmamşlar ki orda tek kötü şey anakartın eski olunca gerçekleşio ve bende zaten yni anakart alıorm benm korkum ekran kartıydı sanırım onu da değiştrcembi ekran kartı onereblrmsnz 256lık ve ya 512lik ii bişi ama çok uçuk bişi olmasın
-
Haberde kotu bır sey yok ve bahsedılen testlerın yapıldıgı ana kartlar hakkında bır bılgı verılmemıs sen gıdıp normal ana kartla test edersen tabı tıkanır ama asus un yada gıgabyt ının 790 yonga setlı ana kartlarıyla test edersen farkı gorursun helekı gıgabyt ın 790fx yongalı ana kartının ove ove bıtıremıyorlar bence makınan cok guzel
-
cyrpt bunu yazdı:
Haberde kotu bır sey yok ve bahsedılen testlerın yapıldıgı ana kartlar hakkında bır bılgı verılmemıs sen gıdıp normal ana kartla test edersen tabı tıkanır ama asus un yada gıgabyt ının 790 yonga setlı ana kartlarıyla test edersen farkı gorursun helekı gıgabyt ın 790fx yongalı ana kartının ove ove bıtıremıyorlar bence makınan cok guzel
saol hoca ya ekran kartı içn bişi söleyin boşuna para vermek istemiorm...kötü dedi bi arkdaş gerckten kötümü -
evet ekran kartın çok kötü onu en azından x1950 yap
-
sana yılbaşına kadarda beklemeni öneriyorum o zman fiyatlarda düüşüş olucaktır ayrıca ekran kartının bit hızınıda yüksek olandan al !
-
hoca amd 9 ocakta ındırım yapackmıs dıye ortalıkta bır dedıkodu var! ekran kartını okadar asılmana gerek yok daha sonra aynısından 1tane daha alarak crosfıre ozellıgını kullnarak farkı kapatırsın! gıgabyte eger 790fx lı ana kartını turkıyey sunduysa bence ona don!
Toplam Hit: 1919 Toplam Mesaj: 17