Toplama Pc Sistem Uyumlulugu
-
Resimdeki toplama sistemin performansı nasıl olur acaba arkadaşlar ?

-
O anakarta, o ramde olmaz o islemcide olmaz hocam.islemciyi 1151 olanlardan secmen lazim.Ram de 2133 Mhz ddr4 olacak.
-
moustache bunu yazdı
O anakarta, o ramde olmaz o islemcide olmaz hocam.islemciyi 1151 olanlardan secmen lazim.Ram de 2133 Mhz ddr4 olacak.
Neden olmaz ?
-
KartallMehmet bunu yazdımoustache bunu yazdı
Neden olmaz ?
anakart 1151 soket işlemci 1150
anakart 2133 mhz destekliyor, ram 2400, 2133 mhz te çalışır ramler. tam performans alınmaz.
rami 16 yerine 8gb a düşür
anakartı bi 60-70 daha ekleyip msi z170a pro ya çevir.
kasayıda en azından zalman r1 veya z3, xigmatek asgard 600w a çevirmeni tavsiye ederim.
düşündüğün belli bir fiyat varsa ordan da yardımcı olabiliriz.
-
kara_mc hocam peki neden rami düşür dedin. ilerde kafa rahat olmaz mı
-
Kara_Mc bunu yazdıKartallMehmet bunu yazdımoustache bunu yazdı
Neden olmaz ?
anakart 1151 soket işlemci 1150
anakart 2133 mhz destekliyor, ram 2400, 2133 mhz te çalışır ramler. tam performans alınmaz.
rami 16 yerine 8gb a düşür
anakartı bi 60-70 daha ekleyip msi z170a pro ya çevir.
kasayıda en azından zalman r1 veya z3, xigmatek asgard 600w a çevirmeni tavsiye ederim.
düşündüğün belli bir fiyat varsa ordan da yardımcı olabiliriz.
2500 dan fazla olmayan bişey düşünüyorum yardımcı olursanız sevınırım
-

Bir arkadaşım bu sistemi topladı sizce nasıl ? Oyun performanslarına baktığımda oldukça tatmin ediciydi.
-
hocam yazmakdan bıktım ama gel sana vatan garsntili 4460 i5 üstüne de asus maximus ranger v2 vereyim biraz pahalı olur ama bu baktıklarından kat kat daha iyi olur.
gamer anakarttır. daha kullanılmadı bile ürünler.
fatura kutu aktif duruyor.
işlemciye 500 tl
anakarta ise 750 tl fiyat isterim.
-
BosphorusPasha bunu yazdı
hocam yazmakdan bıktım ama gel sana vatan garsntili 4460 i5 üstüne de asus maximus ranger v2 vereyim biraz pahalı olur ama bu baktıklarından kat kat daha iyi olur.
gamer anakarttır. daha kullanılmadı bile ürünler.
fatura kutu aktif duruyor.
işlemciye 500 tl
anakarta ise 750 tl fiyat isterim.
Hocam saol ama vatanın verdıgı kredı ıle almayı dusunuyorum bi anda alıcak durum yok malesef :)
-
gtx 960 ne la kıy paraya o kadar güzel pc alıyon 970 al
-
VEXTA bunu yazdı
gtx 960 ne la kıy paraya o kadar güzel pc alıyon 970 al
Aradakı fiyat farkı 700 lıra hocam :) O kadar abartılı bısey dusunmuyorum