Toplist Sitelerine Eklediğini Sitelerinize Oy Verin Denyolayın! : )
-
Aardvark toplsit script kurulu siteye sitemi ekledim.Nasıl sahte oy veririm kendi siteme?
Denyomuzu indiriyoruz.http://www.tahribat.com/denyolaunch.asp
-
Programı açtıktan sonra Denyo wizarda tıklayın.Adress kısmına
http://siteadi.com/index.php?a=rate&u=KULLANICI ADINIZ
yazın ve enterlayın.Karşınıza oylama sayfası gelecek.Rate and reviewe tıklayın.Bu programı normalde kötü abiler ablalar kullandığı için ayar yapmadan çalıştırırsak site göçebilir.Optionsa tıklıyoruz.
Burdaki threads değerini 1 yapıyoruz.Sonra yine Attack kısmına geliyoruz.
Sonrada Proxy optionsa tıklıyoruz.Burda proxy adresleri gireceğiz böylece her oyu başka bir insan veriyormus gibi olucak.Proxy bulmak size kalmış.Şurayı deneyin proxy için.
Okye basın.
Buda resimli anlatımı buyrun

-

-

-

-

-

-
-
cakaaLL xD eyw.
-
Resimli anlatımdaki çizimler çok prof olmuş :D
Teşekkrler=)
-
yalnız denyo hala donabliyor bazı bilgisayarlada bi hata var ama çözemedim
-
boş işlerle uğraşma vps kır :D
-
Bozzkurt bunu yazdı:
-----------------------------
cakaaLL xD eyw.
-----------------------------o kelimeyi hiç sevmem hocam.Bir keresinde şaka yollu bir arkadaşım söylemişti bunu bende dünyayı ters görmesini sağladım 15 metre yukardan.
fatX bunu yazdı:
-----------------------------Resimli anlatımdaki çizimler çok prof olmuş :D
Teşekkrler=)
-----------------------------kedime çizdirdim paintte:p
kroo bunu yazdı:
yalnız denyo hala donabliyor bazı bilgisayarlada bi hata var ama çözemedim
-----------------------------evet özellikler serverlarda kitlenme yapabiliyor.Denyö 5 işterük
NoName bunu yazdı:
boş işlerle uğraşma vps kır :D
kafanı kıracam yakında :) -
bu ne işe yarıyor pardon :/
-
BilimAdami bunu yazdı:
bu ne işe yarıyor pardon :/
-----------------------------Girdiğin konunun başlığını oku birdaha yorum yapmadan:|
-
Toplist Sitelerine Eklediğini Sitelerinize Oy Verin Denyolayın! : )
toplist siteleri siteni eklediğin ve siteler arasında yğkselmek için kullandığın bi araç sanırsam pr ile ilggili durumları var.
şimdi ben toplist sitelerine eklediğimi? sitelerime oy vericem? denyo saldırı programıyla? oy verince ne olacak? toplist sitelerine eklediğimi sitelerime oy verecem :| ben bu başlıktan bişey anlamıyorum sen başlıkta bi iki harf hatası falan yapmış olma =)
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------Toplist Sitelerine Eklediğini Sitelerinize Oy Verin Denyolayın! : )
toplist siteleri siteni eklediğin ve siteler arasında yğkselmek için kullandığın bi araç sanırsam pr ile ilggili durumları var.
şimdi ben toplist sitelerine eklediğimi? sitelerime oy vericem? denyo saldırı programıyla? oy verince ne olacak? toplist sitelerine eklediğimi sitelerime oy verecem :| ben bu başlıktan bişey anlamıyorum sen başlıkta bi iki harf hatası falan yapmış olma =)
-----------------------------valla ben anladım sorun sende :P =))
bkz: ateşe körükle gitmek...
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------Toplist Sitelerine Eklediğini Sitelerinize Oy Verin Denyolayın! : )
-----------------------------valla ben anladım sorun sende :P =))
bkz: ateşe körükle gitmek...
-----------------------------anladıysan baada anlat la :W