Toplu Disiplin
-
bu liseliler haksızlığa böle karşı gelip sınav salonu soğuk diye kağıt veriyorlar ya
büyüsünlerde benim çalışma yeri biraz serin diye patrona siktir çeksinlerde görelim:)
tuzu kuru baş kaldırıcılar sizi:)
hayır anlamıyorum yapıyolar bir efelik sonrada disiplin filan olunca ne yapsakki diye bekliyolar
sonunu düşünene kahraman olamaz diyourm
ve öpüyorum gözünüzden:)
-
valla hocam hikayedir de müdürün veya bi idarecenin tersine gelir harbiden sürünürsün .. dikkat etmek lazım bunlara
-
oğlum siz de karşılık verin, buz gibi salonda kafamızı toparlayamıyoruz ellerimiz donuyor falan ve siz bu yüzden hepimizi disipline veriyorsunuz diye bu durumu milli eğitim müdürlüğüne şikayet edicez diyin.
sonra bu durum meb tarafından hocaların siciline işlenir, bu sefer de onlar sizin şimdi korktuğunuz gibi korkarlar.
-
Hiç Birşey Olmaz Hacı Hayatta İdareden Korkmayacaksın Verilen Disiplik dilekçesindeki Sorulara bile Bilmiyorum Diye Cevap Verip Tepkini Göstereceksin Sonra benim Gibi 4 Ortaokul 3 Lisede Bitirirsin Okulu Ha bide Sicil Filan Hikaye Benim 32 gün Uzaklaştırmam Vardı Lise Boyunca Ama Biri Sicile İşlemedi Eger Disiplin Cezası Aldıgın Takdirde Hocam Başka Okula Gidiyorum Zaten Sicilime İşlenmesin Dediğinde Onlarda Başına Bela etmemek İçin İşlemezler Sicile..
-
Boş koy gitsin atsız kovboy. Bakalım ne olacak merak ediorm... :D:D
-
bizim kantinde simit 500 dü 750 yaptılar ... bizde sınıfça ayaklandık . dedik müdüre durumu olan var olmayan var. simit 750 olurmu, ya siz bu konuyu halledin ya da biz dilekçe bile hazırladık kantinciler odasına dilekçeyi göndereceğiz dedik (ki gerçekten dilekçe yazıp imza bile toplamıştık) . müdür gitti konuştu kantinciyle ertesi gün simidi 500 de yemeye başladık :D
dilekçe olayı doğrudur her zaman öne sürebilirsin
-
lan olm tüm sınıfı disipline vermeğe kimin götü yer:) yaptığınızda bişe olsa:) koy g*tüne rahvan gitsn:)