Toplu Mail Gönderme Programı (Sağlam Birşey İstek)
-
Cool Senden diye bir program var ama ftp hesabı lazım daha sonra not defterindeki mail adreslerini yollayabilyorsun programın gücü server ın gücüyle bağlantılı olması lazm çünkü o ftp üzerndn hanqi serverdan bağlanıyorsan ordan atıyor
-
bende denedim olmuyor hocam .
smpt adresin portun falan konusunda bi bilgi versen olmazmı Advanced Mass Sender .
yada uğraşabilirsen resimli anlatım lazım
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------
Azizim işe yaramıyorlar hiçbiri altından girdim üstünden çıktım olmuyor. Programlar işe yaramıyor. Yeni mail bulma konusunda yarıyorlar onun dışında olmuyor. Script veya smtp server şart ki iisi konusundada acemiyim ben henüz muvaffak olamadım..
-----------------------------Hpesini tek tek kendim denedim.Hepsi çalışıyor.Sen ayarlarını yapamıyorsundur.
-------------------------------
Dostum lafım sana değil valla yanlış anlamayasın varol daha öncede paylaştın sen programlarını ki müthiş derlemişsin ama artık olmuyor bu telekom un port değiştirmesi olayından sonra sanırım hiçbiri çalışmıyor programların local smtp server kurmaya kalkıştım win7 kullanıyorum onuda beceremedim ki zaten ip ömrünün fazla olmadığını öğrendiğim için oda işe yaramayacak diye bıraktım. Tek geçerli yol script ler onlarıda ücretsiz ben bulamadım velhasıl-ı çok yakın zamanda sanırım kendim bir smtp server kuracağım:):)
DE5TROY3R
dostum o programda tek tek mail gönderebiliyorsun ben gmail den denedim ama toplu hatta 2 tane olunca bile göndermiyor gönderiyor olsaydı en azından şu ara çok işime yrayacaktı hatta gönderemeyince dönüp sana tekrar sormuştum..
-
CihanDAR bunu yazdı:
bende denedim olmuyor hocam .
smpt adresin portun falan konusunda bi bilgi versen olmazmı Advanced Mass Sender .
yada uğraşabilirsen resimli anlatım lazım
-----------------------------Usta şu anda askerdeyim elimde ne bil FTp şifresi var nede bi program o açıdan sana diğer arkadaşlr daha iyi yardımcı olacağına inanıyorum
-
Advanced Mass Sender.
Üstüne tanımıyorum.
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------Usta şu anda askerdeyim elimde ne bil FTp şifresi var nede bi program o açıdan sana diğer arkadaşlr daha iyi yardımcı olacağına inanıyorum
-----------------------------sağol hocam sağ salim teskereye ulaşırsın inşallah.
8mm bunu yazdı:
Advanced Mass Sender.
Üstüne tanımıyorum.
----------------------------8mm hocam ben dns şeklindede çalıştırmaya kalkıştım olmadı .sen nasıl yaptın ayarları bir bilgilendirme yaparmısın
-
Dns derken?
En az bir adet çalışan pop ve smtp protokollerini destekleyen yada direk ip üzerinden çözümleme yapabilen bir e-mail adresine ihtiyacın var.
Dns i ne amaçla kullanıyorsun anlayamadım?
-
gelyrum
-
smpt üzerinden ve dns üzerinden diye iki ayrı seçenek yokmu hocam.
@gmail bu özelliği taşımıyormu yoksa bi domain mi almalıyız
aksata bunu yazdı:
gelyrum
-----------------------------özür olsun :) yanlış okumuşsum