Toplu Mail İçin Paylaşıma Davet
-
beyler elinizde toplu mail için site adresleri,programlar veya bildiğiniz herhangi taktikler varsa paylaşabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler... -
bende 15 milyon mail adresi var ama ne kadarı türk bilinmez :D
-
Evet bi zahmet bu işi bende merak ediyorum çünkü MailXSender gibi programlar çalışmıyor düzgün bir şekilde anlatana rep :P :D
-
eee yok mu paylaşan beyler alın ben bi kaç tane web den paylaşayım aradım buldum az evvel ama işe yaramıyor pek,bi gönderiyo bi göndermiyo,arasında isko abimizin php mailler ıda var :D
http://www.amibola.com/send.php
http://www.forumalite.org/metlak.php
http://www.donerightresurfacing.com/send.php -
diyerlerini bilmem ama metlak mail %100 calısıyor ben butun reklamlarimi metlak mail uzerinden yaparim. direk inboxa atiyor (hotmail icin diyerlerini bilmem) ve gayet hizli ama diyelim birkacbin kisilik liste koydun listenin yarisinda kestigide oluyo sen ona gore takip et yaada dusuk sayili liste koy yani
++e-mail spider 2.1 diye bi program wardi onunla sitelerden mail adresi toplayip istedigin sekilde kaydedebilirsin. en basitinden inndir.com da bayagi bi mail adresi cikiyodu yazilan yorumlardan falan forumlari falanda taratinca binlerce guncel mail adresine ulasirsin eger mail atmaya saglam bir yer bulursan cok isine yarar.
-
Buyur dost

E-posta ile ürünlerini kullanıcılara duyurma, son zamanların en yaygın olayı. Bu yolla şirketler ürünlerini hem zengin içerikle, hem de daha ucuza mal ederek size tanıtmaya çalışıyorlar. E-posta adreslerinizi ise ya ilgili sitelerden, ya da çeşitli veritabanlarından alıyorlar. Milyarlarca doların döndüğü bu reklam sektöründe, siz de ürünlerinizi e-posta yoluyla kullanıcılara duyurmak mı istiyorsunuz? O zaman Atomic Email Hunter size bu konuda yardımcı olabilir. Atomic Email Hunter herhangi bir sitede kayıtlı olan tüm e-posta adreslerini almanıza yardımcı olabilir. Ama hemen söyleyelim, bu adreslere posta gönderirken, yasaları göz önünde bulundurmalısınız. Eğer gönderdiğiniz postaların SPAM olduğu düşünülürse, zor durumda kalabilirsiniz. Programa geri dönecek olursak, program posta adreslerini bulma işlemini iki yolla yapıyor: verilen web sitesinin kayıtlarını arama, ya da verdiğiniz sözcüklere uygun adresleri arama. Bu iki özelliği bir arada kullanmayı da tercih edebilirsiniz. Program araştırma işini gerçekten sizi tatmin edebilecek kadar hızlı yapıyor. Ve bulduğu adresleri MS-Word ya da MS-Excel formatında kaydedebiliyor. E-posta yoluyla satış yapmayı düşünüyorsanız bu program işinizi görecektirDownload
Serial: ATLK-3649885913-3561554244-3528739276 -
ontedi eline sağlık
-
ontedi 6-7 aydır o programı kulanıyorum güzel bi program tavsiye ederim spam için ise kendi makinanızı çevirin stmp server ayarlarını filan yapın ondan sonra basın spam kimseye minnet etmeyin
-
Sevgili Ontedi
Programi ben de kullanayim diye kurdum. Trial versiyonu kullandiktan sonra verdigin seri numarasini girdim. Ancak bu seri numarasinin 3.xx versiyona ait oldugu mesaji geldi! Benim indirdigim versiyon 4.00! Versiyon 3.XX"u hicbir yerde bulamadim. Versiyon 3.XX kimde varsa bana gonderebilir mi lutfen! Sanirim uretici firma tum versiyon 3 download linklerini versiyon 4'e cevirmis! Ya da versiyon 4.00 un seri numarasini bilen var mi? Yardimci olursaniz sevinirim.
Herkese abisinden cok selam
-
güzel bir program ontedi sağol dostum ama bi sorum olacak bu program hangi kriterlerde mail arıyor mesela mail,mailto,contact,iletişim kelimelerinin geçtiği yerlerimi buluyor yada @ işaretinin olduğu yerlerimi.... ve bunu nasıl ayarlayabilcez bi bilgi verirsen sevirim kardeşim sağol!
-
efe @ işaretlileri topluyor