folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Toplu Mail Script Yazıyorum. SMTP İle. Raporlamak İçin <İmg İçine Php Çekiyorum Sorun Çıkıyor.

Toplu Mail Script Yazıyorum. SMTP İle. Raporlamak İçin <İmg İçine Php Çekiyorum Sorun Çıkıyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

RoadMaster bunu yazdı:
    -----------------------------

cracker bunu yazdı:

Normal hotmaildeki img nin genel formatı şu şekilde, ilk once buna gore bir ayarla.Bu aslında Holyone nin dediği husus...

ikinci husus, tam ne yapmak istiyorsan onu soyle, Ki belki bildiğimiz daha iyi bir alternatif sunabiliriz.3. husus Php maillerin %90 junka düşer.Hotmail inbox için ASP

hosta ılımlı bakar. Maillerin gonderilme arasındaki süre. Hosta bağlı smtp nin daha onceden birisi tarafından gereksiz işaretlenip işaretlenmemesi. Mime

versiyonların. Bunlar birer junk kıstası. inboxa göndersen dahi sen o smtp den 1 gunde max 150 adeti geçeceğin için bir haftada junktaki yerini alman muhtemel.

Günlük 15 milyon mail çıkışı olan bir smtp firmasıyız ve ciddi anlamda dediklerinizle hiçbir alakası yok.Öncelikle hostunun türevi vs. vs. önemli değil. Hotmail başlangıçta her ipden gelen mailleri otomatik olarak junka atar.Inboxa düşmek header değiştirmekle vs.vs. alakası yok hotmailde IP adresi ile alakalı.Detaylarını maalesef veremem ama istersen bin dereden su getirsen hotmailde inboxa kısa süreli gider ve düşersin. Ha yok maillerini belirli servis sağlayıcılardan ( godaddy vs. vs.) atarsanda inboxa gidersin.

İşte Smtp firmaları genellikle insanları bu vaatlerle kandırıyorlar. ip in onemli oldugunu söylemeyi hakkaten unutmuşum. Mümkünse site adresinizi alabilirmiyim.

Bu arada yanlış anlamayın genelleme yaptım.Inbox için Nadirde olsa düzen tutturan Sağlam firmalarda tabiki mevcut.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Cosmic bunu yazdı:

phpmailer sınıfını kullanıyon $mail->IsHTML(true); ekle şunu tamamdır. akşamdan beri bi şeyi beceremedin :|

Bu senin ayıbın :)) dünden beri msn de o kadar yazdım bi cevap vereydin konu kirliliği yapmazdım :))

Bu arada cosmic in dediği gibi oluyor :))

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Zxone bunu yazdı:

Cosmic bunu yazdı:

phpmailer sınıfını kullanıyon $mail->IsHTML(true); ekle şunu tamamdır. akşamdan beri bi şeyi beceremedin :|

Bu senin ayıbın :)) dünden beri msn de o kadar yazdım bi cevap vereydin konu kirliliği yapmazdım :))

Bu arada cosmic in dediği gibi oluyor :))

Benim dediğim gibi işte :p

Bu arada .net'te isteyenler de şunu yazacak;

MailMessage mm = new MailMessage(); diye tanımlandığını varsayarsak,

mm.IsBodyHtml = true; yapmamız yeterli olacaktır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

wking teşekkür ederim ama o zaman anlayamamıştım biraz açsaydın ii olurdu. Eyw yinede

Bunun yanında daha sonradan bir mürid sıkıntı çeker diye ek açıklama ekliyorum.

$mail = new PHPMailer();
        $mail->IsSMTP();
        $mail->IsHTML(true);               // Burda mail gidecek kişinin mail hesabı html destekliyorsa HTML biçiminde yolla diyoruz $mail->Body =""; YAni burasının içinde
                                                     //

gibi html kodlarını yazın ve yollayın.... ör : Aşşağıda içerik kısmıdır bu aynı zamanda.

// Gelelim mail gidecek firma html desteği vermiyorsa yada mail hesabı ne zıkkımsa artık bu sefer $mail->Body ="";
                                                     //iptal olur ve $mail->AltBody= ""; bu alan çalışır. Bu alanın içine html karakter girmeyiniz aynen çıkar yazı olarak algılar.

// Kısaca     $mail->IsHTML(true); bu ifadeyle $mail->Body içeriği html taglara sahiptir mail firması kabl ederse bunu yolla etmezse $mail->AltBody= ""; bunun //içeriğini yolla

$mail->Host = "";                    // Genellikle mail.asd.net yada mail.tahribat.com gibidir bu denersiniz
        $mail->SMTPAuth = true;
        $mail->Username = "";       // Panelden Açtığınız mail adresi ör : editor@hasd.net bazı sitelerde + gibi simgelerde olabilir.
        $mail->Password = "";            // Panelden açtığınız mail şifresi
        $mail->From = "";                 // Kimden
        $mail->Fromname = "From NAme";
        $mail->Subject = "Konu Bu";

$mail->Body = "

Mesaj Bu

http://asd.net/mail/bakmismi.php?id=$id\" height=\"1\" width=\"1\">"; // Html Destekliyorsa bu gidecek

$mail->AltBody= "Html desteklemiyor bu site"; // Buraya html karakter girmeyin eğer mail atılacak sistem html desteklemiyorsa burdaki yazılar çıkar.

Umarım ileride bi müridin yada müridiyenin işine yarar ben bilmediğimden çok kastım ...

Siz kasmayın googleda indexler keşke başlığı doğru açsaydım :S

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
Toplam Hit: 2787 Toplam Mesaj: 15