Toplu Site Hackleme
-
ne buluyosunuz yazıyorsunuz boyle olmaz çalış
HİÇ ÖLMEMİŞ GİBİ YARINA YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRETE ÇALIŞIN.
BY_HOLY
-
NetPoLice bunu yazdı:
kaparike bunu yazdı:
neresi myneti hacklemek imkansız yaff herifin mynet mailini hacklediğin zaman sitesinide hacklersin.maili hacklememn için birsürü yol var imkansız değill .imökansız diye bişi yoktur sadece zorluk derecesi vardırr
madboy mysiteyi hacklemekten deil myneti hacklemekten bahsediyor..
dostum ii oku mynet siteleri yazmış -
tamam bukadar tepki gostermeyın demekki denemeye korkmus... sende bidaha denemedıgın seylerı mıllete onerme... hee bu arada mynet nedir ??? mynet kimdir ??? MYNET 3 kurus için pkk lılara alan veren serefsiz bir topluluktur... beyaz bayragı cekicek boyle giderse...
-
-
beyler atışmanın luzumu yok ama adam denemediği şiye başkalarına sunarmı ben bi kere o link attığın sitede hiç bi şey yok bunu bil bomboş hepsi resim yazı bi siteden bi siteye yönlendiriyoo eğer senin bilgisayarı bilmen buysa bilme daha iyi olur kardeş
Selametle kalın kardeşlerim!!!
-
beyler linke bakan varmıa nasıl ? işe yarar mı ?
-
arkadasasım ben denemedim denemem mi lazım ben ordan aldım buraya koydum belki işine yarıyan cıkar.kullanmadım çünkü fırsatım olmadı.surda 100 konu varsa 99 unu kullanmadan denemeden atiyolar maksak bilgili görünmek için ben dürüstce yazdım alıntı die ama anlıyan kımki.neyse
-
arkadaşlar forum çok güzel çok başarılı hatta açık konuşayım beklediğimden daha bilgili ve öğrenmeye açık indanlar var fakat forumda araştırma yapmak beni sıktı sebebi ise nedensiz atışmalardan dolayı insanlar okumaktan sıkılıyor olabilir! ama şu konuda açık konuşayım buradaki insanların her biri konusunda uzman!
şimdiden ellerine sağlık hemen indirip deniyorum açıklamayı sonra yapıcam !
belki bana sen yenisin ne konuşuyorsun diyecek arkadaşlar kesinlikle çıkacak bunuda saygıyla karşılarım!
-
arkadaşım bu programı indirdim ve hala deniyorum ama bi sonuç çıkmayacak gibi duyrulur!
-
abi toplu lame hack icin davs var bu forumda da var ona bak buyucumuz fistandantilusun artik herkes site hackliicek die bi baslii var orda anlatio pasalar gibi...