Toplu Sms Pro Yaptıracagımda. Hangi Dil Olsun.
-
Toplu Sms Programı Yazdıracagım. Bluetooth Uzerinde Cep Telefonuna Baglanıcak. Onun Üzerinden HATTımdakı SMS HAKKINI Aynı Anda 1000 Kişiye Gönderecek vede Bluetooth Üzerinden O Program''a 4 veya 5 Telefon Baglan'a bilecek. 5000 Kişi Program İÇİne import Edilebilecek. Bu Konuda Yardımcı Olabilirmisiniz Kullanılacak Programlama Dili Hangisi olursa Hızlı vede Görsellik Güzel Olur.. iLginiz İçin Tşk..
-
nokianın programıylada oluyo sanırım
-
telefonun kasmamasi lazim Symbian olmazsa daha iyi olur diye dusunuyorum java olabilir Yada nexus one tarzi google olan cihazla entegreli bi sistem olabilir ama 4 5 tel yapcagina sms server kursan hizli ve mantikli bence
-
Dj_Alper dogru bir yere deyinmis.Nokia Pc Suite ile toplu mesaj atilabiliyor.Her türlü işlem var.
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
telefonun kasmamasi lazim Symbian olmazsa daha iyi olur diye dusunuyorum java olabilir Yada nexus one tarzi google olan cihazla entegreli bi sistem olabilir ama 4 5 tel yapcagina sms server kursan hizli ve mantikli bence
-----------------------------sms server nasıl kurulur maliyeti nedir?
ahtım var limitszsms gibi bitane yapıcam antirs i de açıcam gül gibi geçindirip gittiricem üniye bi girim :F
maliyeti ne sms serverin
-
MADTAMER bunu yazdı:
Dj_Alper dogru bir yere deyinmis.Nokia Pc Suite ile toplu mesaj atilabiliyor.Her türlü işlem var.
-----------------------------1 yıl sürüyor :D
-
Bilgisayardaki programın hangi dille yazıldığının pek önemi yok aslında, sonuçta telefonun gönderim hızı belli, bilgisayardaki program ne kadar hızlı olursa olsun herşey telefonun hızına (şebekenin) bağlı olacak. 1000sms falan atman da epey sürecektir..
Yapan arkadaş Qt biliyorsa rahat eder. Nokia Qt'yi epey bi geliştirdi. telefon için QtMobility pack diye bi sürüm'ü var. Sms Bluetooth Wireless vs kullanımında epey kolaylık sağlıyor.
Ha bi de mesela avea'nın sms şartlarında şu yazıyor "SMS'ler yurtiçi gönderilerde kullanılabilecek olup, ticari amaçlarla ve katma değerli servis gönderilerinde kullanılamaz." bu sebepten dolayı başın ağrıyabilir. Toplu gönderimleri yakalıyolar diye biliyorum :)
-
sadece 10 metre etrafındakiler mi atabilcek yani?
-
NoktaliVirgul bunu yazdı:
sadece 10 metre etrafındakiler mi atabilcek yani?
-----------------------------Olayı ters algılıyosun :D Adam telefonu sms server olarak kullancak. Bilgisayardan telefona bağlanıp toplu sms atmaya çalışıyor..
-
Arkadaslar Ben Sadece Pro İstiyorum. Bluetooth üzerinden 4 veya 5 telefon'a baglanabilecek aynı anda 1000sms yollacak
1000 uzeri telefon numarasi Program İÇine Aynı Anda İmport Edilebilecek bi Tarz Prgram Diyorum Handi Dilde Daha Basit Olur Ona Göre Yazdıracam Vede Görsellik Acısından Güzel Görünür.
Örnk veriyim: Cep Telefonların'ıza Sms Geliyor Saat Kazandınız vs gibi Ben O Tarz Bi ticaretle Ugrasıyorum Sms Yolluyorum Telefonla Bana geri Donus Yapılıyor Sonra Bende Ürünlerimi Tanıtıp Satıs Gerceklestiriyorum Onun İçin bEN Kullanıcıları İmport edicem Proya Ben basında durmadan da O aYNI ANDA 1000 veya 5000 kişiye sms atıcak telefonlarım Susmasın diorm ondan Yardım istedim sizlerden cok teşekkür Yorumlarınız için ..
-
anladım senin işini görür bu bahsedilen pro
numaraları nereden buluyorsun?
**
bu olayı bi şekilde websitesiyle bağdaştırıp misal avea 10bin sms üzerinden sms attıramazmıyız