folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlamaya Giriş
linefolder Toplu Sms Pro Yaptıracagımda. Hangi Dil Olsun.

Toplu Sms Pro Yaptıracagımda. Hangi Dil Olsun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    x7even
    x7even's avatar
    Erkek

Toplu Sms Programı Yazdıracagım. Bluetooth Uzerinde Cep Telefonuna Baglanıcak. Onun Üzerinden HATTımdakı SMS HAKKINI Aynı Anda 1000 Kişiye Gönderecek vede Bluetooth Üzerinden O Program''a 4 veya 5 Telefon Baglan'a bilecek. 5000 Kişi Program İÇİne import Edilebilecek. Bu Konuda Yardımcı Olabilirmisiniz Kullanılacak Programlama Dili Hangisi olursa Hızlı vede Görsellik Güzel Olur.. iLginiz İçin Tşk..

<embed src=http://img115.imageshack.us/img115/2894/turkxl9.swf type=application/x-shockwave-flash width="480" height="330"></embed>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

nokianın programıylada oluyo sanırım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    telefonun kasmamasi lazim Symbian olmazsa daha iyi olur diye dusunuyorum java olabilir Yada nexus one tarzi google olan cihazla entegreli bi sistem olabilir ama 4 5 tel yapcagina sms server kursan hizli ve mantikli bence

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Dj_Alper dogru bir yere deyinmis.Nokia Pc Suite ile toplu mesaj atilabiliyor.Her türlü işlem var.

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:
    -----------------------------
    telefonun kasmamasi lazim Symbian olmazsa daha iyi olur diye dusunuyorum java olabilir Yada nexus one tarzi google olan cihazla entegreli bi sistem olabilir ama 4 5 tel yapcagina sms server kursan hizli ve mantikli bence

sms server nasıl kurulur maliyeti nedir?

ahtım var limitszsms gibi bitane yapıcam antirs i de açıcam gül gibi geçindirip gittiricem üniye bi girim :F

maliyeti ne sms serverin

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

MADTAMER bunu yazdı:

Dj_Alper dogru bir yere deyinmis.Nokia Pc Suite ile toplu mesaj atilabiliyor.Her türlü işlem var.

1 yıl sürüyor :D

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Bilgisayardaki programın hangi dille yazıldığının pek önemi yok aslında, sonuçta telefonun gönderim hızı belli, bilgisayardaki program ne kadar hızlı olursa olsun herşey telefonun hızına (şebekenin) bağlı olacak. 1000sms falan atman da epey sürecektir..

Yapan arkadaş Qt biliyorsa rahat eder. Nokia Qt'yi epey bi geliştirdi. telefon için QtMobility pack diye bi sürüm'ü var. Sms Bluetooth Wireless vs kullanımında epey kolaylık sağlıyor.

Ha bi de mesela avea'nın sms şartlarında şu yazıyor "SMS'ler yurtiçi gönderilerde kullanılabilecek olup, ticari amaçlarla ve katma değerli servis gönderilerinde kullanılamaz." bu sebepten dolayı başın ağrıyabilir. Toplu gönderimleri yakalıyolar diye biliyorum :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    sadece 10 metre etrafındakiler mi atabilcek yani?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

NoktaliVirgul bunu yazdı:
    sadece 10 metre etrafındakiler mi atabilcek yani?

Olayı ters algılıyosun :D Adam telefonu sms server olarak kullancak. Bilgisayardan telefona bağlanıp toplu sms atmaya çalışıyor..

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    x7even
    x7even's avatar
    Erkek

Arkadaslar Ben Sadece Pro İstiyorum. Bluetooth üzerinden 4 veya 5 telefon'a baglanabilecek aynı anda 1000sms yollacak

1000 uzeri telefon numarasi Program İÇine Aynı Anda İmport Edilebilecek bi Tarz Prgram Diyorum Handi Dilde Daha Basit Olur Ona Göre Yazdıracam Vede Görsellik Acısından Güzel Görünür.

Örnk veriyim: Cep Telefonların'ıza  Sms Geliyor Saat Kazandınız vs gibi Ben O Tarz Bi ticaretle Ugrasıyorum Sms Yolluyorum Telefonla Bana geri Donus Yapılıyor Sonra Bende Ürünlerimi Tanıtıp Satıs Gerceklestiriyorum Onun İçin bEN Kullanıcıları İmport edicem Proya Ben basında durmadan da O aYNI ANDA 1000 veya 5000 kişiye sms atıcak telefonlarım Susmasın diorm ondan Yardım istedim sizlerden cok teşekkür Yorumlarınız için ..

<embed src=http://img115.imageshack.us/img115/2894/turkxl9.swf type=application/x-shockwave-flash width="480" height="330"></embed>
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

anladım senin işini görür bu bahsedilen pro

numaraları nereden buluyorsun?

**

bu olayı bi şekilde websitesiyle bağdaştırıp misal avea 10bin sms üzerinden sms attıramazmıyız

...said addicted.
Toplam Hit: 2666 Toplam Mesaj: 14