Toplu Whatsapp Mesaj Gönderimi - Mesajla.Tr
-
Öğrenci velilerine, sınıf hakkında toplu genel bilgi vermek amacıyla kullanabilirim bilgisayara geçince
-
Ban olayını çözebilmek için resimli mesaj olarak göndersek nasıl olur _???
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Ban olayını çözebilmek için resimli mesaj olarak göndersek nasıl olur _???
Risk daha da düşer yakında hem dosya hem de mesaj şablonu için rastgele özellik ekleyeceğim spam riskini düşürmesi için
-
bilale anlatır gibi anlattığın için kutlarım . bir projenin tutmasındaki en mühim mevzu.
-
taekwondo bunu yazdı
bilale anlatır gibi anlattığın için kutlarım . bir projenin tutmasındaki en mühim mevzu.
Teşekkürler hocam haftaya hazırlık aşamasında olan rehber videoları konuya ekleyeceğim.
-
rehber videoları konuya eklenmiştir.
-
Grup katılımcılarını ve rehberi çekme özelliği eklendi
WildWamqire tarafından 08/Eyl/25 18:05 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam ben bunu kullanırım ama bana sms servisinin sunduğu şuz hizmeti vermeli
Sayın (a sütun) seni (b sütunu) tarihinde (c sütunu) önünde bekliyorum.
bunu mesajlaştırıp seçeceğim sütndaki telefon numaralarına hepsi farklı atmalı sigorta bitince sana sms geliyo ya onun gibi
excel dosyayı yüklemeliyim anlatamadıysam kullandığım sms servisinden yarın göstereyim sana
-
DJ_Alper bunu yazdı
hocam ben bunu kullanırım ama bana sms servisinin sunduğu şuz hizmeti vermeli
Sayın (a sütun) seni (b sütunu) tarihinde (c sütunu) önünde bekliyorum.
bunu mesajlaştırıp seçeceğim sütndaki telefon numaralarına hepsi farklı atmalı sigorta bitince sana sms geliyo ya onun gibi
excel dosyayı yüklemeliyim anlatamadıysam kullandığım sms servisinden yarın göstereyim sana
Whatsapp düzelince yaz hocam bana yardımcı olurum
WildWamqire tarafından 08/Eyl/25 18:32 tarihinde düzenlenmiştir -
sistemi 2 aydır kullanıyorum hatta bazı müridlere gelen wp mesajları burdan geliyor memnunum artık ücretli almaya başladım :)
api entegre sistem ile e ticaretten hizmet sektörüne kadar kullanılabilir diye düşünüyorum