Toplum Nereye Gidiyor
-
@Gecement
İstanbul'un en lüks semtlerinden birinde hayatının baharında ki bir kızı bir kaç parçaya bölüp çöpe atan zengin şahıs da bir kaç dil bilmekte olup, eğitimin kralını almıştı. "Eğitim şart" tabii ki ama aynı eğitim bir çok derde deva olamıyor, hele ülkemizde ki eğitim sittin sene olamıyor.
-
İnsanım Diyede aramızda Dolaşır bu itler. Toplumda Ciddi Ahlak Erozyonu Baş Göstermiş, Başı alınması gerek.
"Medeniyet Dediğin Tek Dişi Kalmış Canavar" Malesef Her Gün yanı Başımızda.
-
cilginsucu bunu yazdı:
-----------------------------şerefsiz herif erkek çocuğu kamyonla kacırmış arka kasada çocuğa iki erkek denilen şerefsizler tecavüz etmek için uğraşırken kamyon kaza yapmış polisler bakarki kasadaki adamların belden aşşağısı çıplak.
bu ne işya
-----------------------------
çocuğu kadın doğuma götürmüşler o çocugun pskoljisi ne olur unutmayın hepimizin babası adem anası havva. -
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------@Gecement
İstanbul'un en lüks semtlerinden birinde hayatının baharında ki bir kızı bir kaç parçaya bölüp çöpe atan zengin şahıs da bir kaç dil bilmekte olup, eğitimin kralını almıştı. "Eğitim şart" tabii ki ama aynı eğitim bir çok derde deva olamıyor, hele ülkemizde ki eğitim sittin sene olamıyor.
-----------------------------Arkadaşta ona deyinmiş zaten ülkemizin eğitim sisteminde kişilere ahlak bilgisi verilmiyor.