folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Toplum Polisi Ne Kadar (Polis)? Ne Kadar Güvenilir?

Toplum Polisi Ne Kadar (Polis)? Ne Kadar Güvenilir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diatonic
    Diatonic's avatar
    Erkek
    Bugün teyzemin çocukları Muğladan geldiler.Gezelim tozalım dedik.Tarsusta güzel bir cafe ye gidip çay içtik.Son derece sakin güzel eğlenceli bir gün geçirdik.Sonra eve dönecektik.Teyzemin büyük oğlu arabayı otoparktan almak için otoparka gitti.Diğeride siğara için büfeye.Bende yolun kenarında bekliyordum.O sırada üçtane ipsiz sapsız serseri geldi."Bak bunun ben amına korum dedi şap bana bir tokat attı." Ben ne olduğunu anlamadım sersemledim tokat baya sertti tökezleyip yere düştüm.Sonra kendime geldim birkaç saniye içinde ayağa kalkar kalkmaz bana tokat atanın bacak arasına tekmeyi geçirdim canı acıyıp eğilince aşağı doğru yakasından tutup kafayı gömdüm şerefsize.O esnada diğeri karın boşluğuma tekmeyi yapıştırdı tabi ben iflas.Yerde kıvranıyorum o arada polis aracı gördüm ve zorla ayağa kalkıp yolun ortasına attım kendimi polis bekledi yavaşladı bağırıp çağırmama aldırış bile etmeden yanımdan gaza basarak geçip gitti.Büyük ekip otosu nerden baksan 5-6 polis vardır içinde.O esnada ayağa kalktım elim kolum tutmuyor ama karın boşluğuna tekmeyi yedim ya.Serseriler tam üzerime geliyordu bizim siğara alan teyze oğlu geldi.Yapılıdır teyzemin çocukları o koşarak birisinin kafaya tekmeyi yapıştırdı tekmeyi yiyen bayıldı.Diğer teyzen çocuga arabayı getirdi yolun ortasında inip daldı çocuklara bir güzel dövdük.Bana ilk tokat atan yerde yatarken kolunu tutup çevirdim.Resmen çatırt sesi gelene kadar çevirip kolunu kırdım acı içinde kıvranıyordu şerefsiz.Tekmeledik kafalarını ezdik resmen sonrada binip evimize geldik.En sevdiğim gömleğim mahvoldu :).Şimdi arkadaşlar buradaki kavga cahillik örneğidir bende kendi savunmak için harekete geçtim.Eğer orada tokat atmasalar ben koşarak kaçardım yine o kavgaya bulaşmazdım.Kavga çıkmasını istemem.Sevmem çünkü.Burada o serserilerin beni taciz ettiğini görüp gelmeyen yardım istememe rağmen gaza basıp giden benim vergilerimle maaş alan Toplum polisimizin tutumu doğrumu sizce.Bu tür olaylar daha öncede oldu polislerimiz duyarsız ve eğitimsiz.Bu konu üzerinde kendi aramızda tartışma ve çözüm üretelim.

Unutma ki yarın bügüne dün diyeceksin, tıpkı dün bügüne yarın dediğin gibi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    where could i know this?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diatonic
    Diatonic's avatar
    Erkek
    Sanada geçmiş olsun kardeş.Sonuçta biz bireyiz ve can güvenliğimiz yok.Hadi polisin falan olmadığı yerde sorun yok.Kim vurduya gidelim.Ama polis görüp geçiyorsa durup bir düşünmek gerek.İlla Ankarada dayımızın olmasımı gerek yasaların işlemesi için.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    kavga etmek güzeldir. vücudun alışır darbelere :) ben seviyom şahsen ara sıra arkadaşlarla kemerleri çıkarır dalardık kışın yatılıda hem ısınmak hem de derimizi kuvvetlendirmek için

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diatonic
    Diatonic's avatar
    Erkek
    Derimi kuvvetlendirmek istemem kardeş ben sağol kalsın :).Sizinkide amma fantaziymiş ha.Deri kuvvetlendirmek :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    okulun oradaki sivil polisler genelde kıraathaneye takılırdı birkac yaşadıgım olaydan sonra bu ülkedeki insanların savunmasız olduklarını anladım

bassinyourface
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    polisler hakkında oyle konusmayalım beyler aramızda polis olanlarda var :)
    eski polisler hakkında soylediklerinize katılıyorum ama yeni yetişenler oyle deil egitimli bilgili polislerde yetişiyo artı yetki az birisini dovsen basına bela oluyo
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    bakın http://www.tahribat.com/members.asp?id=15986
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Diatonic
    Diatonic's avatar
    Erkek
    Valla abi araçtaki polisler 30-40 civari yaşlarında vardı.İnşallah yeni yetişenler gerçekten duyarlı olurlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Ben de mersindeyim, dün gündüz vakti bir dükkanda bi adam karısını vurdu, 4 el ateş etti. Polisler 4 dakikada geldi. Çarşının ortasında biraz geç kaldılar ama :) Polis arkadaş doğru söylüyor sanırım, eski polisler deneyimsiz. Yeni yetişenler bir şeyler biliyor. Ayrıca yetki az gerçekten polisin yetkisi kısıtlı başlarına bela oluyor. Ancak polislike alakası olmayan bir üniden mezun olan birini 6 (tam bilmiyorum) aylık eğitimle polis yaparlarsa daha çok olur böyle şeyler.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zemin
    zemin's avatar
    Erkek
    polisde sonuçta bir insan baktı mevzu var görünmeden kaçalım demişler polislerin görevi toplumun huzurunu sağlamak fakat huzur felan sağlayabildikleri yok ufak tefek gördüklerine dalıyorlar anca yada 15,20 kişi olunca birbirlerinden cesaret alıyorlar öyle mevzuya giriyorlar geçen istanbul şirinevlerde kürtler polislere daldı 4 polis 4 kürt , kürtler ana bacı saydı polislere yaklaşık 15 dakka sürdü sonra bir vatandaş ayırmaya çalıştı o anda kürtler vatandaşa daldı polisde biber gazı sıktı dağıldı herkes olaydan 10 dakka sonrada 4 ekip arabası 6 tanede motolu polisler geldi tabi kürtler gitmişti bi boh olmadı 2 örnek ise bizim burda esrar içiyorlar polisler bi boh gine yapamıyor yani bizim polislerden korktukları içinmi yetkimi az olduğu için tam olarak bilmyiorum fakat bi boh olmak bu polislerden amerilada polislerin yetkisi nasıl bilmiyorum ama istediklerini yapıyorlar bizimkilerde hiçbirşey yapamıyor tani her polis için geçerli değil bu ama genel olarak tırsakmı yetki azlığındanmı böyleler bilmiyorum.
Toplam Hit: 2456 Toplam Mesaj: 12