Toplumun Arındırılması Gereken İki Grup: Çingeneler-Tinerciler
-
himurakenshin bunu yazdı:
-----------------------------
Toplumun arındırılması gereken iki grup: faşistler - nasyonel sosyalistler
saol canım,bugüne kadar çingenelerde,yahudilerde arındırıldı ama onları arındıran olmadı...
emirreis aynen katılıyorum.
tinerciler için yardım derneği kuran çok büyük yardımlar yapan bir kadın vardı hatırlarsınız,en sonunda kadın ağlaya ağlaya tvye çıktuı beni tehdit ediyorlar diye.empatiymiş şuymuş buymuş.emirreis yine doğru söylüyor bunlara yardım yapan çok dernek var,ama ne oluyo?usta işe alıyo bu adamı,3 gün sonra bu tinerci ustanın küçük kızına tecavüz etmeye kalkıyor.neye yarıyorlar?seda öğretmene tecavüz etmekten ve göğüs uçlarını kesmelerinden bahsetmiyorum.insanların suratını parçalamalarından da bahsetmiyorum.Islah edilmiyorlar şunu anlayın artık.Yıllardır var bu sorun Türkiyede ve çözemezsiniz.Yok merkezler kurulsunmuş yardım edilsinmiş,her türlü yardım yapılıyo,işe sokuluyorlar sonuç yine aynı...
Çingenelere gelince...
Aralarında iyi olanlar var mı?evet çok ama çok az olsa da var.Fakat bu yüzde 1 mi?dediğimiz gibi nerde bi rant var bunlar orda.nerde ailece gezilecek yer var,kız arkadaşını alıp gideceğin yer var bunlar oralarda,fuhuş-uyuşturucu,taciz bir tek bunlar da değil ama en fazla yapanlar bunlar.fakir edebiyatı yapmamak lazım kesinlikle bu böyle.
fakir mahallesi denince bir tek aklınıza çingeneler geliyor,hayır! çingene olmayanlarında olduğu maddi geliri düşük vatandaşların olduğu aileler var ,vebu insanlar çingeneler gbi olmadıklarından gasp,kaçak,uyuşturucu vs işine giremediklerinden onlardan çok daha kötü durumda.OLAY GE-NE-TİK!
Emirreis haklı,birbirimizi kollamıyoruz yoksa bu kadar azamazlardı.Hitler güzel mi yapmıştır,çok güzel yapmıştır.
İnsanlar sokakta rahat yürüyemiyorsa,insanların hayatlarına mal oluyorsa,büyük acılar yaşıyorsa,tatil yörelerinde taciz-gasp olayları artıyor ve bunlar da daha çok ülkemizin itibarının sarsılmasına neden oluyor,budama vakti geldi,tabi hitlervari toplu bir kıyım bu zamanda yapılır mı,hayır yapılması zor.Ama bunların "reabilitasyon "diye toplanması adam olabilenlerin adam edilmesi diğerlerinin ise ayıklanması gerekli midir?Evet . -
__d_mode__ bunu yazdı:
Malesef toplum olarak empati yapma gibi bir alışkanlığımız yok, toplumun %99 unun müslüman olduğu söyleniyor ama görünüşe bakılırsa en fazla %30 u müslüman dersiniz. Allah her zaman zordakine düşkü yardım edin demiştir ve bunun sevabı çok büyüktür neyse konu biraz sapıyor kısa ve öz ; kimse milletini ırkını doğduğu yeri kendi seçemez, kişilerin düşüncelerini belki yargılayabilirsiniz ama kaderlerini asla...
dostum ne müslümanlığı. insanlar hayatında eline kuran almamış.sadece duyduklarıyla dogmalarla hurafelerle yaşıyor. ama sorarsan dini kimse ondan iyi bilmez. bu bilimi dinsizlik olarak gören insanların sadece dini eğitim alması gerektiğine inanan yobaz lar yaşarken türkiyedeki müslümanlık gitgide dibe vuruyor. aiesi tutucu olan kendini imamhatiplerde harcıyor.diğerleri yobazları gördükçe dinden iyice soğuyor. "her ibadetini yerine getirn bir gerçek müslüman gökteki yıldızsa bilimle uğraşan müslüman güneştir" atık bizimde bir rönesansa ihtiyacımız var. biz seviniyoruz kuran değiştirilemez o halde müslümanlıkta değişmez diye. halbuki uyuyoruz. artık kimse kurana itimat etmiyor.kimse islamı kurana göre yaşamıyor.yani pekala islamda değiştirildi. ama kimse müslümanlıgına laf kondurmuyor. heygidi göçebe türk halkı.güzel yörükler. acaba gelecekte sizin gibi iffetli temiz insanlardan böyle tecavüzcü hırsız vs. çıkıcak deselerdi ne derlerdi. evet arkadaşlar neyazıkki din yozlaştı ve toplum bu hale geldi.burda iş bize düşüyor. batılıların kliseye başkaldırması gibi bizde artık hurafelere başkaldırmamız lazım.kendi rönesansımızı yaşamamız lazım. ozaman ne türban sorunu kalır ne başka bişey. -
ya deli oldum hayatında çingenelere 5 mtre yaklasmamıs adam gelmiş laf yapıo onların zararı yok o bu diye.
ulan ben adamların dibinde oturuorum hergün birilerine sataşıolar onu bunu gasp edıyolar.
sabahın köründe at arabalarıyla (sözde) ekmek parası için yola çıkıolar.halbuki müsait buldukları evlere giriyor .apartmanlar evler cevresınde değerli değersiz mallarını çalıyolar kendi gözümle şahitim.
aksam eve dönerken sırf yolda 2 tane serefsız var diye oldgun yerde insanlara yakın durursun 1 saat boyunca .
yolda rahat yuruyemezsin arkandan biri gelıyomu dıye devamlı götü kollarsın. hergün ordanmı gitsem acaba karanlıkmıdır diye düşünmek zorunda kalırsın.
bütün esrar satısları bunların elindedir ayrıca.
kadıkoye gelince ordakıler bitanedir canııım bitane.küçük kız burnunda sümüklerle ablaeeeaa mendil alsanaee derken öbürü senin cantadan telefonu cuzdanı götürmüştür bile.
5 haftadır ustlerınden cıkarmadıkları gysılerıyle koca memeli anaları mınıbuse biner yol işkenceye dönüşür.
yolda kız arkadasınla yuruyemezsin bunların yakınında.bunların diyorum cunku tek baslarınayken bi bok yapmıolar yada yemiyo .
bide bunların evlerinin önünde en aşşağı megane durur.
sonra gelip komunist komunist konuş koru onları.
Son olarak..
Toplumun arındırılması gereken tek grup: komunistler (yok etmekten bahsetmiyorum)
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------o başlığa eklenmesi gereken bi grup daha var kanımca (anladınız siz onu)
e hacı herzaman dediğim gibi, iş kanda biter, bunları eğitsen nereye kadar eğitebilcen? sen kendi halkının işsizlik sorununu çözdündemi bunları eğitip iş bulcan? sonuçta yine aç kalıp bu işlere devam etcekler, zaten boktan bi hayat yaşıyolar, hepsini öldürsek sevaba bile gireriz şerefsizim, hani hayvanları işkence çekerken öldürmek gerekir ya acısız olarak, işkence-acı çekmesin diye, aynı durum bunlar içinde geçerli, zaten bu Anadolu topraklarını adam gibi arıtabilsek hiç bi sorunumuz kalmazda, hem temiz güzel bir halk olur, cahillik azalır, suçlar azalır, herşey seyrinde güzelce gider, ama bunu yapabilcek güçte olan pek kiş iyok el altından başlatmak lazım ki oda kolay değil...
evet, aynen katılıyorum. Hayvan eğitilir, onlar eğitilmez. Kesip biçecen onları ortadan kaldıracan tarihe gömecen. Bak o zaman her şey ne güzel oluyor. O parantez içinde tarif etmek istediklerin de dahil! -
çingeneyi sawunana tek lafım tek başına yanımda birisi tarlabaşının herhangi bir mahallesine akşam saatlerinde girsin sağlam çıksın elini öpecem bedenimi ortaya koyuyorum hatta :| sulukule yine aynı :| tinercilere ztn bişey demiyorum normal durumda değiller çünkü ana babaları utansın düzgün eğitemedikleri için :|
-
ben zeytinburnundayken tinercilerle gidityodum okula :) ara sıra çıkarlardır , okulun kapısının oralarda bazen onlar kovalıyodu ben kaçıyodum :D bazende abi istermisin diye tiner teklif ediyolardı :) zararsızları ile muhabbet güzel oluyo :) böle psikopatlarından filan uzak durmak lazım ama
-
bence kürtleri arındırsak daha iyi olur
hele cahil kürtleri!!!
-
komik şeyler. :)
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------bence kürtleri arındırsak daha iyi olur
hele cahil kürtleri!!!
-----------------------------Bu adam bölücü ve hala forumda çok ilginç, sanırım rene görmemiş yoksa objeltifliğinden şüphem yok..
-
abi zaten türkiyenin suç dosyalarına baksanız garanti veriyom %90 Çingendir...Ya böle pis böle yüzsüz böle haysiyetsiz şerefsiz bi millet olabilir mi? var,ve ne yazık ki bizim başımızda....