Toprağın Çocukları ( Erkan Can İçerir )
-
konuyu açan bir kişi olarak degılde konuyu gören bir yorumcu olarak tarafsız yazmak ıstıyorum
beyin fırtınası acısından tarafsız görüşler önemlidir
bana göreyıl 2012 köy ve köylülük adına pek bişi kalmadı.köylü için en büyük sosyal faaliyet köy kıraathanelerı ve yılda 1 2 defa düzenlenen deve güreşlerinin ötesine gidememiştir.Hal böyleyken " tarla bahçe kültürleri,verimli hayvancılık,akabinde köy ve köylüyü kalkındırma projelerı köylünün üretimi dikey doğrultuda yükseltecektir,akabinde üretim maaliyetleri sonucunda ürünler ucuz köy ve eşrafı doyum noktasına ulaşacaktır buda iç göçleri engelleyecektir iç göçler engellendiği için çarpık kentleşme adaletsiz gelir dagılımı azalacaktır eğitim düzeyine önem veren enstitüler sadece büyük şehirlerden başarılı ilim, iş vs. adamları çıkmasını engelleyecek ülkemizin topraklarının % 80 i tarım ve hayvancılıga elverişli olması ve % 50 den fazlasının bu tür istidham alanlarında çalışması örneğin rakipsiz bir
dünya mandırası olmamızın önünü açacaktır + eğitim alanındada büyük degişimler yasanabılır ( sistemli bir egitim programı dahilinde )
nacizane kendi görüşüm -
bu adam maymunun çocuğu değil miydi la.geçen konuşuyodu.
-
flickR bunu yazdı:
-----------------------------bu adam maymunun çocuğu değil miydi la.geçen konuşuyodu.
-----------------------------evet :D ben maymun evladının oynadıgı filmi izlemem :D
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------Reberals bunu yazdı:
-----------------------------Fatih bunu yazdı:
-----------------------------gozkopat bunu yazdı:
-----------------------------Eğer Köy Enstitüleri kapatılmayıp eğitimlerine devam edebilseydi kendi kendine yetebilen bir ülke olacaktık ve bugün terörden işsizliğe, çarpık kentleşmeden eğitimsizliğe kadar her türlü başa çıkamadığımız problemlerle yüz yüze kalmayacaktık. Kaçırılan çok büyük tarihi bir fırsattır Türkiye için, maalesef ki realite bu.
-----------------------------
Saçma.
-----------------------------
Sana saçma gelebilir ama neden saçma oldugunu söylemiyeceksen düşünceni kendine sakla!
-----------------------------Önce siz neden mantıklı olduğunu söyleyin biz çürütmesini biliriz. Öyle havadan şöyle olurdu böyle olurdu diye sıkmakla olmaz.
-------------------------------@Fatih
hocam sen neye dayanarak saçma diyorsun ki adamlar daha niçin projenin yararlı olacağını bile söylememişken ?
-
Toprağın Çocukları vizyona giriyor.....