Toptan Çorap
-
tosun bunu yazdıcrimeangel bunu yazdı
tanıdık imalatçılar olcak benim istanbulda. ne kadar alınacak? ona göre bende bi sorayım.
Minimum 300 çift çorap almayı düşünüyorum.500çifte kadar çıkabilir.haber bekliyorm hocam
300 çift pek sanmıyorum hocam. benim hanımda bekarken istanbulda çorap fabrikasında rosto yapıyordu. bildiğim düzine hesabı satarlar. yinede sorayım ben.
-
VBDream bunu yazdı
istanbulda doğudan alınan ürünler daha pahalıya satılır, merkezi diye tercih ettiğini düşünüyorum fakat doğu illerinden bulursan senin için daha ucuza patlar.
Haklı konuşuyor. Doğudayım, akrabam bu işi yapıyordu çiftini 20 kuruşa alıyordu. Tükkanı falan da yoktu bi tane transporterı vardı kafasına göre il il ilçe ilçe dolaşıp deli para kazanıyordu. Bu işin yeri doğubeyazıt, kars, bingöl gibi yerler hacı. Kendin gidip alacan ama.
-
Hocam İstanbul'daysan eminönü - tahtakale oralarda toptancıyı bulursunuz.
düzenleme: İstanbul'da değilmişsiniz gözümden kaçmış. İyi çalışmalar diliyorum.
helyum_pasha tarafından 07/Mar/14 22:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Vallaha o dediğin çorapları bir alan birdaha almıyo, biliyorum onları ben,ayağından kazıyarak cıkartıyosun yapısıyo incecik,camiye de gidemiyosun transparan fantaaazi corap gibi gorunuyo terleyince.
Ama iç çamaşırlarına bakabilirsin,ucuzo boxer sat bak kapış pakış gidiyo,eminönünde akşam açıyo bi adam 5 7 10 tl den varya bitirmeden gitmiyo ama baskıları süper şeyler var yani dümdüz yazı değil güzel karikatürler, onlarda 1 bucuk lira baskısıda 1.5-2 lira maliyeti,tişörtcü arkadaştan biliyorum
-
erebos bunu yazdı
Vallaha o dediğin çorapları bir alan birdaha almıyo, biliyorum onları ben,ayağından kazıyarak cıkartıyosun yapısıyo incecik,camiye de gidemiyosun transparan fantaaazi corap gibi gorunuyo terleyince.
Ama iç çamaşırlarına bakabilirsin,ucuzo boxer sat bak kapış pakış gidiyo,eminönünde akşam açıyo bi adam 5 7 10 tl den varya bitirmeden gitmiyo ama baskıları süper şeyler var yani dümdüz yazı değil güzel karikatürler, onlarda 1 bucuk lira baskısıda 1.5-2 lira maliyeti,tişörtcü arkadaştan biliyorum
İç çamaşırı stoğumuz var dostum:)
ama benim satın alacağım çoraplar bahsettiğinden olmayacak.
patik çoraplar varya üzerinde adidas bilmem ne yazan.daha iyi oluyo onlar bakacaz tabi.tavsiyen için teşekkürler
BeyinAdam bunu yazdıVBDream bunu yazdıistanbulda doğudan alınan ürünler daha pahalıya satılır, merkezi diye tercih ettiğini düşünüyorum fakat doğu illerinden bulursan senin için daha ucuza patlar.
Haklı konuşuyor. Doğudayım, akrabam bu işi yapıyordu çiftini 20 kuruşa alıyordu. Tükkanı falan da yoktu bi tane transporterı vardı kafasına göre il il ilçe ilçe dolaşıp deli para kazanıyordu. Bu işin yeri doğubeyazıt, kars, bingöl gibi yerler hacı. Kendin gidip alacan ama.
Doğuya inme şansım yok hocam.Gidip gelme masrafı zaten çoraptan edilecek karı silip atar:) ambar tarzı taşımaclık kullanarak çözme peşindeyim.Güvenilir tanıdık olursa anlaşır alımı yaparız
crimeangel bunu yazdıtosun bunu yazdıcrimeangel bunu yazdıtanıdık imalatçılar olcak benim istanbulda. ne kadar alınacak? ona göre bende bi sorayım.
Minimum 300 çift çorap almayı düşünüyorum.500çifte kadar çıkabilir.haber bekliyorm hocam
300 çift pek sanmıyorum hocam. benim hanımda bekarken istanbulda çorap fabrikasında rosto yapıyordu. bildiğim düzine hesabı satarlar. yinede sorayım ben.
Tamam hocam sıkıntı yok düzine alırız.50-100 düzine gibi alımlar söz konusu olabilir.Haber bekliyorum.teşekkürler
muaythaist bunu yazdıçorap imalatçısı bir müşterim var, yüksek adetli yurtdışı çalışıyor genelde, yarın arayayım vereceği cevaba göre telefon numarasını veririm sana, arayıp görüşürsün.
Haber bekliyorum hocam.Teşekkürler
-
haber bekliyorum beyler.
ayrıca diyarbakırla bağlantı kurdum haber bekliyorum
-