Toptan Zeytinyağı Satış
-
adiga bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
18 LT lik tenekeden 10 adet alabilirim ama hakiki zeytin yağı olduğuna emin olmayın, ikna olmayım,
hocam bunu ıspatlamanın bir yolu yok.
şöyle;
sahtekarlık yapacak olsam pamuk yağı katarak satarım. pamuk yağı karıştırılmamış numune halini sana gönderirim. çok beğenirsin sipariş edersin. pamuk yağ katkılı yağı sana gönderirim.
veya analize pamuk yağı katkısız yağı gönderirim sonuç çok iyi çıkar yine pamuk yağı katkılı olanı sana gönderirim.
yani demem o ki güven meselesi bu iş.
İnsan dinini yıkarsa her şeyi yapar, geçen ay aldım yağ daha doğrusu ben almadım annemin arkadaşı satıyormuş kendi bağlarında yetiştirip çektiriyormuş, bende al dedim neyse yağ geldi bir iki tenekenin dışı paslı huylandım komple tenekeyi açtım tenekenin dibi pas üst kapağın yani yağa bakan yeri pas açmasam içine geçmemiş desem paslı paslı yiyecektik yağı, çektim resimleri gönderdim al yağını dedim şok geçirdi tabi bir şey diyemedi şimdi o ne yapmıştır o yağı alıp sıfır tenekeye koyup satmıştır,
-
Hannibal_King bunu yazdı
20-25 sene önce şöyle yapıyolardı; 0.5 lik veya 1lt lik şişelerden 100/200 tane hazırlıyorlar. Sonra istanbulda hastane/okul gibi yerlerde tanıdık aracılığıyla ücretsiz olarak memurlara yağı veriyorlar. Doktora, öğretmene vs. Başka kurumdaki memurlar da olabilir farketmez. Önemli olan çalışan kesimden 30-40 kişilik grupların olduğu iş yerlerini seçmek. Yağ iyi olunca buralardan 18-19 LT lik teneke şeklinde epey sipariş geliyor. Beğenen akrabasına, komşusuna vs. söylüyor. Böyle böyle kitle oluşturuyorlardı zeytinyağı satanlar.
Günümüzde bu taktik uygulanabilir mi onu bilmiyorum.
hocam dediğim gibi kargo ile uğraşamıyoruz tarla bakımlarından. kargolar gecikiyor sorun oluyor. bazı müşteriler evde bulunamıyor kargo geri dönüyor birde ekstra kargo bedeli ödüyoruz yağ da elimizde kalıyor. 5-10 yere toptan verip kurtulmak istiyorum işin açıkçası
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıadiga bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
18 LT lik tenekeden 10 adet alabilirim ama hakiki zeytin yağı olduğuna emin olmayın, ikna olmayım,
hocam bunu ıspatlamanın bir yolu yok.
şöyle;
sahtekarlık yapacak olsam pamuk yağı katarak satarım. pamuk yağı karıştırılmamış numune halini sana gönderirim. çok beğenirsin sipariş edersin. pamuk yağ katkılı yağı sana gönderirim.
veya analize pamuk yağı katkısız yağı gönderirim sonuç çok iyi çıkar yine pamuk yağı katkılı olanı sana gönderirim.
yani demem o ki güven meselesi bu iş.
İnsan dinini yıkarsa her şeyi yapar, geçen ay aldım yağ daha doğrusu ben almadım annemin arkadaşı satıyormuş kendi bağlarında yetiştirip çektiriyormuş, bende al dedim neyse yağ geldi bir iki tenekenin dışı paslı huylandım komple tenekeyi açtım tenekenin dibi pas üst kapağın yani yağa bakan yeri pas açmasam içine geçmemiş desem paslı paslı yiyecektik yağı, çektim resimleri gönderdim al yağını dedim şok geçirdi tabi bir şey diyemedi şimdi o ne yapmıştır o yağı alıp sıfır tenekeye koyup satmıştır,
hocam bu işin içinde olduğumuz için neler neler gördük.
-
180 bence toptan için iyi fiyat. Ver kurtul derim al paranı çekil kenara. Sen tek tek satsan 250 den aşağı vermemelisin, o bile seni kurtarmaz 180 kurtarmıyorsa.
-
ehlikeyif bunu yazdı
180 bence toptan için iyi fiyat. Ver kurtul derim al paranı çekil kenara. Sen tek tek satsan 250 den aşağı vermemelisin, o bile seni kurtarmaz 180 kurtarmıyorsa.
180 kurtarmıyor işte hocam. yoksa doldur, paketle, kargoya götür niye uğraşayım verirdim 180 e kurtulurdum. ama emeğimiz ölüyor 180 olunca.
sadece 1 işçi yevmiyesi şuan 700 tl. ot yolmada işçi çalıştıracaksın, budamada işçi çalıştıracaksın, sürek için mazot, sulama için elektrik, toplamada yine işçi çalıştıracaksın. yani zeytinyağı üretimi çok masraflı.
-
real_agabey bunu yazdı
Hocam yanlış yönlendirmek istemem fakat bu sene için verdikleri fiyat gayet iyi zeytinin bol senesi.
Genel olarak deprem sonrası asbest olayından dolayı deprem bölgesinin salça kuru biber patlıcan vs ürünlerine insanlar mesafeliler.
Önceki hafta 5 lt şişelerde 500 lt 225tl den zeytin yağı aldık. Şişe 12 tl, nakliye vs ekleyince fiyat normal bence.
Bu işleri senin yapmana değer mi?
Pamuk yagi geçmiş olsun 300 TL altı yağ zeytinyağı değildir dostlar
-
hipokondriyak bunu yazdıreal_agabey bunu yazdı
Hocam yanlış yönlendirmek istemem fakat bu sene için verdikleri fiyat gayet iyi zeytinin bol senesi.
Genel olarak deprem sonrası asbest olayından dolayı deprem bölgesinin salça kuru biber patlıcan vs ürünlerine insanlar mesafeliler.
Önceki hafta 5 lt şişelerde 500 lt 225tl den zeytin yağı aldık. Şişe 12 tl, nakliye vs ekleyince fiyat normal bence.
hocam hangi ildesiniz bilmiyorum fakat gelin 250 tl ye 1. sınıf yağ verecem size. numuneyi siz alın istediğiniz yerde test ettirin.
-
hipokondriyak bunu yazdıreal_agabey bunu yazdı
:)
Bana bunu yazma bari. 12.5 dönüm zeytinliğimiz var. Çok yakın arkadaşımın zeytin fabrikası var. İstediğin kadar yollatabilirim.
-
real_agabey bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıreal_agabey bunu yazdı
Bana bunu yazma bari. 12.5 dönüm zeytinliğimiz var. Çok yakın arkadaşımın zeytin fabrikası var. İstediğin kadar yollatabilirim.
180 tl den zeytınyagı göndert abı abı bana analız sonuclarınıda ıletın lutfen sınırsız alım yaptırtayım sonuclar sonrasında alıcı bulayım sıze ızmırden olur mu ?
-
hipokondriyak bunu yazdıreal_agabey bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıreal_agabey bunu yazdı
180 tl den zeytınyagı göndert abı abı bana analız sonuclarınıda ıletın lutfen sınırsız alım yaptırtayım sonuclar sonrasında alıcı bulayım sıze ızmırden olur mu ?
hocam 180 den zeytinyağı satmak istemiyoruz diye açtık konuyu zaten :)