folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Torrent Destekli Modemde İndirme Sorunu

Torrent Destekli Modemde İndirme Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Halka açık torrent sitelerinden indirdiğim torrentleri hemen indirmeye başlıyor fakat üyelikli Türk sitelerde indirme bir türlü başlamıyor sanırım id ve şifre istiyor. Bunun çözümü var mı arkadaşlar ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

olayı biraz daha açar mısın hacım ?

utorrent mi kullanıyorsun ? internet sağlayıcısı ne ve hangi türk siteleri.

normalde istememesi lazım böyle bişi ama bi utorrent kullanıyorsan bi ss atsana tracker'lara bağlanıyor mu ?

edit: ayrıca aynı .torrent dosyasını özelden atsana bana. burada public paylaşma farklı ip artarsa ban yer hesap.

Kreyzi tarafından 01/Haz/15 22:41 tarihinde düzenlenmiştir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Modemin kendisinde torrent özelliği var. Takıyorsun usb'yi torrenti oraya indiriyor bilgisayarın açık kalmasına gerek yok.

Bittorrent kullanıyorum zira modem onu kullanıyor. Program değil aslında modemin ayrı bir sayfası var onun için.

TTnet kullanıyorum.

Torrent dosyasını özelden atıyorum.

mkyb tarafından 01/Haz/15 22:47 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Ne güzel şeymiş o öyle

Altan naptın oğlum :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    fatX bunu yazdı

Ne güzel şeymiş o öyle

Evet en leziz tarafıda telefon üstünden indirmelerin durumunu görüp durdurma, başlatma vs yapabiliyorum. Bittorrent remote sağolsun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    fatX bunu yazdı

Ne güzel şeymiş o öyle

Evet en leziz tarafıda telefon üstünden indirmelerin durumunu görüp durdurma, başlatma vs yapabiliyorum. Bittorrent remote sağolsun.

Kullandığın modem hangisi hocam. Biraz baktım da Asus'un bir modeli çıkıyor. N14U 138 TL diyor Vatan'da. İyi midir?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

O modemi aldım fakat hattım desteklemediği için mecbur iade ettim. Zaten yorumlardan anladığım kadarıylada büyük dosyalarda Asus'un arayüzü göçüyormuş. 

Benim Modem : Airties 5650. Yalnız TTnet olanları alma onlarda torrent özelliği yazılımla gizlenmiş oluyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

id ve şifre istemez

zaten torrent dosyası kişiye özel olur 

sorunun başka bişi ama ne bilmiyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Bi leech sitesinde torrent özelliğini kurcalarken .torrent dosyasının yanısıra bir de magnet link istiyordu. Magnet link ayarı da varsa, onu da vererek deneyebilir misin? istersen IP adresini at, dışardan erişime aç modemini girip bakayım ayarlara

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    mkyb bunu yazdı
    fatX bunu yazdı

Ne güzel şeymiş o öyle

bu da android için uygulama

http://www.transdroid.org/about/

sunucumda transmission kurulu

ben de aynısını yapıyorum 

seed.st de rutorrent olduğu için ona da ufak bi özel ayarla girebiliyorum

YekteranBaymedir tarafından 01/Haz/15 23:19 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Teşekkür ettim hocam, modem sorunluydu benim. Almışken bundan alırım bari.

Ayrıca indirdiğin dosyalara ağdaki Smart tv'den de ulaşılabiliyormuş heralde yorumlarda bahsetmiş biri. Bu da ilgimi çekti.

Toplam Hit: 2176 Toplam Mesaj: 15