Torrent Destekli Modemde İndirme Sorunu
-
Halka açık torrent sitelerinden indirdiğim torrentleri hemen indirmeye başlıyor fakat üyelikli Türk sitelerde indirme bir türlü başlamıyor sanırım id ve şifre istiyor. Bunun çözümü var mı arkadaşlar ?
-
olayı biraz daha açar mısın hacım ?
utorrent mi kullanıyorsun ? internet sağlayıcısı ne ve hangi türk siteleri.
normalde istememesi lazım böyle bişi ama bi utorrent kullanıyorsan bi ss atsana tracker'lara bağlanıyor mu ?
edit: ayrıca aynı .torrent dosyasını özelden atsana bana. burada public paylaşma farklı ip artarsa ban yer hesap.
Kreyzi tarafından 01/Haz/15 22:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Modemin kendisinde torrent özelliği var. Takıyorsun usb'yi torrenti oraya indiriyor bilgisayarın açık kalmasına gerek yok.
Bittorrent kullanıyorum zira modem onu kullanıyor. Program değil aslında modemin ayrı bir sayfası var onun için.
TTnet kullanıyorum.
Torrent dosyasını özelden atıyorum.
mkyb tarafından 01/Haz/15 22:47 tarihinde düzenlenmiştir
-
Ne güzel şeymiş o öyle
-
fatX bunu yazdı
Ne güzel şeymiş o öyle
Evet en leziz tarafıda telefon üstünden indirmelerin durumunu görüp durdurma, başlatma vs yapabiliyorum. Bittorrent remote sağolsun.
-
mkyb bunu yazdıfatX bunu yazdı
Ne güzel şeymiş o öyle
Evet en leziz tarafıda telefon üstünden indirmelerin durumunu görüp durdurma, başlatma vs yapabiliyorum. Bittorrent remote sağolsun.
Kullandığın modem hangisi hocam. Biraz baktım da Asus'un bir modeli çıkıyor. N14U 138 TL diyor Vatan'da. İyi midir?
-
O modemi aldım fakat hattım desteklemediği için mecbur iade ettim. Zaten yorumlardan anladığım kadarıylada büyük dosyalarda Asus'un arayüzü göçüyormuş.
Benim Modem : Airties 5650. Yalnız TTnet olanları alma onlarda torrent özelliği yazılımla gizlenmiş oluyor.
-
id ve şifre istemez
zaten torrent dosyası kişiye özel olur
sorunun başka bişi ama ne bilmiyorum
-
Bi leech sitesinde torrent özelliğini kurcalarken .torrent dosyasının yanısıra bir de magnet link istiyordu. Magnet link ayarı da varsa, onu da vererek deneyebilir misin? istersen IP adresini at, dışardan erişime aç modemini girip bakayım ayarlara
-
mkyb bunu yazdıfatX bunu yazdı
Ne güzel şeymiş o öyle
bu da android için uygulama
http://www.transdroid.org/about/
sunucumda transmission kurulu
ben de aynısını yapıyorum
seed.st de rutorrent olduğu için ona da ufak bi özel ayarla girebiliyorum
YekteranBaymedir tarafından 01/Haz/15 23:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Teşekkür ettim hocam, modem sorunluydu benim. Almışken bundan alırım bari.
Ayrıca indirdiğin dosyalara ağdaki Smart tv'den de ulaşılabiliyormuş heralde yorumlarda bahsetmiş biri. Bu da ilgimi çekti.