Torrent Dosya İndirme Engeli
-
Hocalar bizdede dansguardian var torrenti geçtim .mp3 vs uzantı bile indiremiyoruz. Hotspot shield + Torrent Protokol şifreleme aktif etme olayını torrent için yemiyor. muhtemelen p2p izni yok hotspotun.Başka çaresi yok mu vpndenh başka arkadaşlar aldı çok yavaş kalıyor vpnde.Veya tavsiye ettiğiniz p2p açık olan vpn var mı hızlı olan?
-
whopper bunu yazdı
Hocalar bizdede dansguardian var torrenti geçtim .mp3 vs uzantı bile indiremiyoruz. Hotspot shield + Torrent Protokol şifreleme aktif etme olayını torrent için yemiyor. muhtemelen p2p izni yok hotspotun.Başka çaresi yok mu vpndenh başka arkadaşlar aldı çok yavaş kalıyor vpnde.Veya tavsiye ettiğiniz p2p açık olan vpn var mı hızlı olan?
http://www.tahribat.com/Forum-Kullandiginiz-Ucuz-Yollu-Yabanci-Vps-Var-Mi-175512/1/#2106106
-
Kaldığım yerde engelleme olarak cyberoam kullanılıyor. Dediğiniz gibi bittürkü indirdim ve ardından hotspota üye oldum ama o programla bağlan dediğim anda direk hata veriyor.
127.0.0.1:895 sunucusuyla bağlantı sağlanamıyor.
Başka ne yapabilirim? Ayrıntılı olarak anlatabilen birisi olursa çok makbüle geçer
-
yardımcı olacak kimse yokmu
-
vuze indir
daha sonra
tools->options gir
burdan require encrypted transporta tik at
bu durumda indirmesi lazım fakat hız düşük olacaktır
-
vuze de işe yaramadı hocam ya başka nasıl indirebilirm ki hepsini denedim ama işe yaramadı
-
bizde de torrent engeli vardı ama aşmayı başardım.
öncelikle spotflux kurup aktif edin, daha sonra qbittorrent programını kurun.
ben bu ikisini kurup piratebay.net ve kat.ph sitelerinden download yapabiliyorum.
zamunda ve diğer türk torrent sitelerinden download yapamıyorum. bunları deneyebilirsiniz.
edit: spotflux'ı aktif ettikten sonra torrenti açarsanız torrent indirmeye başlayacak ama biraz yavaş inecek.
bunun çözümü de torrent inmeye başladıktan sonra spotflux'ı disable edip normal bağlantınız üzerinden indirebilirsiniz.
ben bu şekilde deniyebilirsiniz ben de söylediğim şekilde çalışıyor.
-
kusura bakmayın konuyu yeniden acıyorum ama burda bilgisayara format attım ondan sonra birden dosya yuklemeye basladı 1 hafta sonra kesildi. daha sonra ayarlar ile oynadım falan ama bir dosya indirdi sonra yine indirmemeye basladı tracker ekleyeyim dedim ama yukledigim trackerlar hata verdi anladıgım kadarı ile engel yok ama benim pcden kaynaklanan bir sıkıntı var bu konuda bir cozum onerecek olan arkadas var mı?