Torrent Gönderme Ayarı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

bu ayarlarda sıkıntı varmı

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

Abi sunucudaki dosyada problem yoksa.

Dosya aktifse.

Dosya indirilmeye başlandığı andan itibaren seed etmeye başlar.

Eğer bunların birinde bir bok varsa olay aksar yani yapacak bir şey yok :) Çekilmeyen dosya seed edilemez, ya da hasarlı dosya, silinen torrent vs.

Benim aklıma başka hiç bir bok gelemedi afedersin :D

hocam saol yardımın için.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

baş belası upload sorunu hocam net hızından dolayı kaynaklanıyo bide indiren yoksa o torrenti ondan olur

yapacak bişeyin yok

kesinlikle önermem ama hesabı binbir zorlukla bulduysan rationu düzeltmek için fake upload yapan programları kullanabilirsin

ratiomaster programın adı netten araştır

eğer abartmazsan sadece rationu düzeltmek için kullanacaksan yakalanma ihtimalin az hocam kolay gelsin

not : sadece sitede en aktif olan torrentlerde kullan ki anlaşılmasın.

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    Piratebay bunu yazdı

baş belası upload sorunu hocam net hızından dolayı kaynaklanıyo bide indiren yoksa o torrenti ondan olur

yapacak bişeyin yok

kesinlikle önermem ama hesabı binbir zorlukla bulduysan rationu düzeltmek için fake upload yapan programları kullanabilirsin

eğer abartmazsan sadece rationu düzeltmek için kullanacaksan yakalanma ihtimalin az hocam kolay gelsin

ben kullanıyorum abi hiç sıkıntıda çekmedim. oran istenilenin altına düştü mü yükseltiyorum. benim indirdiğim torrentleri kimse indirmiyor aq ben napim. başkası indirsin diye hit olanları mı indireyim. indirdiklerimi de kaldırmıyorum indirmek isteyene sıkıntı olmasın diye ama ratiomaster da kullanıyorum bi noktaya kadar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

hacı adamın davetiyesini ben yolladım, ratiomaster falan diyip riske sokmayın beni, en son fake up yapan davetiye gönderdiğim biri yüzünden, arena-tr -500 (eksi beş yüz) davetiye verdi bana, ayda 1-2 tane davetiye geliyordu..

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Piratebay bunu yazdı

yapacak bişeyin yok

Binbir zorlukla bulduğun üyeliğin olduğu sitede fake upload yaparsan öyle bir banlıyorlar ki mesela gazelle tabanlı bir trackerda yaptın, birkaç hata sonra gazelle tabanlı bütün sitelerden banlanıyorsun.

Eğer upload yapamıyorsanız üyelik almayın bu kadar basit. Hele hd-torrents de falan seedbox sız tutunmak imkansız.

torpedo_XL tarafından 16/Nis/14 01:00 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

"Eğer upload yapamıyorsanız üyelik almayın bu kadar basit. "

Aynı fikirdeyim hocam seninle

Arkadaş sorunca yardımcı olmak istedim 

Kesinlikle tasvip ettiğim birşey değil

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

Hocam ratio oranın yükselsin istiyorsan indirdiğin torrent sitesindeki popüler torrentleri download et seed'e bırak. Yani işine yarar bişey değilse bile ratio yükseltmek için bunu uygulayabilirsin ki ben öle yapıyorum ;)

http://i.hizliresim.com/5945zM.jpg

ZaZu tarafından 16/Nis/14 01:54 tarihinde düzenlenmiştir

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

burda mesele az seed yapma olayı değil beyler hiç yapmıyor saatlerce açık kalıp  10mb artmazmı upload :S

göndeerim yapsa ben ona göre down ayarlarım zaten bu hiç yapmıyor.

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam gönderme yaparken eşler ksmının ekran görüntüsünü bir atarmısın. Çünkü bazen %100 indirmiş eşlere 0.1 kb/sn gibi bir miktarda gönderme yapıyor gözükebiliyor. Bide tracker kısmının bir görüntüsünü de at dht, peer exchange falan açıkmı bakalım. Ama upload etse bile 14kb/sn ile olacak iş değil. Biliyormusun bilmiyorum ama hd-torrents de 4 aylık periyotlar içerisinde 15gb indirme yapman lazım yoksa banlanırsın. Tabi rationu korumak için en z bi bu kadar da upload yapman lazım.

Son olarak hd-torrents de evden seed edememen normal, oradaki çoğu kullanıcı 1mbps - 1gbps arası seedbox kullanıyor. Benim evdeki 20mbit/10mbit internet bile oraya upload etmeye yetmiyor düşün. Mantık oarak da indirme yaparken torrent programı en yakın ve en hızlı peer a bağlanmaya öncelik veriyor yani sen upload edene kadar adam seedbox ile çatır çatır ediyor sana sıra kalmıyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1878 Toplam Mesaj: 21