Torrent İndirme Hızı Sorunu ?
-
Sorun şu ;
torrent seed:4000
internet hızım : 12 mbps
torrent indirme hızı : 15-20 kb
Sizce sorun ne olabilir, modem resledim pc res attım arka planda hiç bi pro çalışmyo .
-
port açmayı dene hocam.
ayrıca nfs the run için o kadar beklemeye değmez :) battlefield3,spec ops the line bunları dene bence
-
Seçenekler>Tercihler>BitTorrent>Temel BitTorrent Özellikleri>DHT ahine etkinleştir = Tiki kaldırın. Seçenekler>Tercihler>BitTorrent>Temel BitTorrent Özellikleri>Yeni torrentler için DHT'yi etkinleştir = Tiki kaldırın. Bu ayarların yapıp tekrar denermisiniz.
-
Uyuz bunu yazdı:
-----------------------------
Seçenekler>Tercihler>BitTorrent>Temel BitTorrent Özellikleri>DHT ahine etkinleştir = Tiki kaldırın. Seçenekler>Tercihler>BitTorrent>Temel BitTorrent Özellikleri>Yeni torrentler için DHT'yi etkinleştir = Tiki kaldırın. Bu ayarların yapıp tekrar denermisiniz.
-----------------------------Dediklerini denedim. Bende işe yarada 392 kb/s gördüm. :) Teşekkürler aklımda bulunsun.
-
Port da problem yok. Leecher sayısı çok fazla. Birde dht yi kapat.
-
dht'yi kaldırdım, şimdi sorun çözüldü gibi 500-600 arası gidiyo şuanda, gerçi buda yetersiz ama yinede hiç yoktan iyi.
@xxspiderxx hocam oynadım onları max payne 3 bitirdim gına geldi artık, dedim bari bide buna sarayım :)
-
bende de net hizi 15 mbps ama indirme hizi 255 kb larda.degisiklikleride yaptim yine olmadi.google amcadanda arastirdim ayni.
-
up
-
Lubon777 bunu yazdıup
seed az olabilir mi?
-
yok neyi indirsem ayni hizda
birde firefox la indirdigim zaman hiz 1900-2000 arasi
-
tracker cok onemlı bu konuda