folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Torrent İndirme Sitemize Yazar Ve Mod Arıyoruz..

Torrent İndirme Sitemize Yazar Ve Mod Arıyoruz..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reffkok
    reffkok's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    GuArDiAn55 bunu yazdı

torrent-oyun.com şimdiki yöneticisi duyduğuma göre şerefsizin teki kazandığının binde birini anca modlara veriyor. yaptığı işin karşılığını almak isteyen 2-3 kişiyi de banlamış. banlananlar toplanıp ayrı bir site açmıştı yürümedi kapandı sonra. hala öylemi bilmem eskiden sorunlar olduğunu biliyorum ama. böyle olayların yaşanmamasını temenni ederek arkadaşımla başvurmayı düşünüyorum. uploader geçmişim de var türk private torrent sitelerinde. siteye üye olmadan önce ayrı bir şifre kullanmanızı öneririm söz konusu reffkok.

ekleme: sunucuların ve web programlama bilgin varsa private torrent sitesi açmayı bi düşün derim. http://whatcd.github.io/Gazelle/ oyunlar için konuşursak yeni bir oyun çıktığı zaman globalde 2-3 gün onu indiremezin herkes abandığı için. 10 gbit/s sunucuyla sen çekip kendi sitende yayınladığın zaman insanlar tracker aramayacak yeni sunumları hemen indirebilecekler. pc oyunları için tr de tekelleşmiş private torrent sitesi yok.

hocam o torrent oyundan banlanan 2-3 arkadaş ile iletişiminiz var ise pm den bildirebilirmisiniz. hala işi bilen ve yapabilecek birilerini bulamadık.

$-$
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Erkek
    reffkok bunu yazdı
    GuArDiAn55 bunu yazdı

torrent-oyun.com şimdiki yöne...

hocam o torrent oyundan banlanan 2-3 arkadaş ile iletişiminiz var ise pm den bildirebilirmisiniz. hala işi bilen ve yapabilecek birilerini bulamadık.

olayların üstünden 4 yıl geçti. sosyal medya hesaplarına baktım 4 yıldır girmemişler. nicklerini arattım eli ayağı çekmişler piyasadan. efsanevi kadronun kurucusunun mailini atıyorum ulaşabilirsen ulaş :D 

HACKEROKAN!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reffkok
    reffkok's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    GuArDiAn55 bunu yazdı
    reffkok bunu yazdı
    GuArDiAn55 bunu yazdı

torrent-oyun.com şimdiki yöne...

olayların üstünden 4 yıl geçti. sosyal medya hesaplarına baktım 4 yıldır girmemişler. nicklerini arattım eli ayağı çekmişler piyasadan. efsanevi kadronun kurucusunun mailini atıyorum ulaşabilirsen ulaş :D 

kayıt olun ve başlayın hocam ücret sorun değil :D

$-$