Torrent Nedir Ne Değildir?
-
tanım bilmem ama benim için tanrıdır.
-
arkadaslar hala korsan film ve müzik cdleri alanlar var :D aq hangi çagda yaşıyoz
edit:hard diskimde 3000 binden fazla film var (torrent)
-
Hocam en sade biçimde torrent:
Bir dosya var bir kişide o bu dosyanın hdd sinde bulunduğu yeri falan anlatan yaklaşık 10kb boyutunda br dosya oluşturup paylaşıma açıyor.Sende utorrent gibi herhangi bir torrent istemcisini indirip bu torrent dosyasını istemciyle açtıktan sonra adamın hdd den dosyayı indirmeye başlıyorsun.Olay burdan sonra kopuyor.Dosyayı her indiren ndirdiği kada kısmını diğer indirenlere yollamaya başlıyor.
İlk gönderenin up hızı 20kb/sn diyelim bunu indiren 2. kişiin de hızı 20kb/sn sonuçta 3. kişi bunu indirmeye kalktığında 40kb/sn ile indiriyor.Yani ne kadar çok gönderen(seeder) o kada çok hız.
Torrent e yeni başlayacaksan sana önderim www.torrentz.eu veya www.demonoid.me den seeder ı fazla olan dosyalara yönelmen.İlerde üyelik alabilirsen zamunda da iyi iş görür.
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------
al buda indirdiğin ilk torrent olsun :D
daha fazlası için kat.ph
-----------------------------doktor bu ne bilmediğimiz şeyi indirmeyek :D
-
colin mc rae dirt 3 moruk en sevdiğim araba oyunlarından birisidir
içinde rally türleri vardır
-
DestinatioN bunu yazdı:
colin mc rae dirt 3 moruk en sevdiğim araba oyunlarından birisidir
içinde rally türleri vardır
-----------------------------şuan masaüstüne kurdum torrenti laptop burda değil masaüstü kaldırmaz o oyunu :D
biraz eskide pc :D
laptop gelsin hemen indircem sana söz :D
-
tamamdır moruk 2 yide oynarsan iyi olur o 3 den daha iyidir
-
DestinatioN bunu yazdı:
tamamdır moruk 2 yide oynarsan iyi olur o 3 den daha iyidir
-----------------------------bakalım hayırlısı :D
-
sana kullanımı en basit şekilde anlatayım bir torrent sitesine girilir aramadan nistediğin şey bulunur artık filmmi oyunmu nese torrent dosyası indirilir sonra ilgili torrent programıyla çalıştırılır tercihen utorrent ve torrent iner bazende inmez ortak 0 olunca
bide port açmak iyidir kullanılan programı açık veya açılacak bir porta ayarlayıp ayarladığın port kapalıysa açarsın daha hızlı olur
-
zaten bi makale döküman bişey vardı tbtde. keşke önce arasaydın.
ben şahsen ordan öğrendim ne olduğunu. uzun zaman oldu :)