Torrent Sitelerinde Rationuzu 2 Ye Katlayin Denendi...
-
o kadar uğraşıyoruz ama adam haklı bence :)
-
Torrentin ruhuna aykırı bu programlar.Ben 1mbit bağlantıyla ratio'yu yüksek tutabiliyorsam sizde yapabilirsiniz.Bu programlar yüzünden tr ipleri banlanıyor.
-
barcamanu bunu yazdı:
-----------------------------
Torrentin ruhuna aykırı bu programlar.Ben 1mbit bağlantıyla ratio'yu yüksek tutabiliyorsam sizde yapabilirsiniz.Bu programlar yüzünden tr ipleri banlanıyor.
-----------------------------hocam bu programları müyap yapıyor sizin haberiniz yok :)
-
ve banlandım :) 15 gb upload yaptım ve ban :)))
-
7-19 bunu yazdı:
torrentmi kaldi
-----------------------------ne zaman bitti?
-
dosya paylasim sitelerinden son hiz indiriyoruz, hic upload'la ugrasmadan benim torrent donemim kazaa'yla beraber bitti
-
arkadaşlar isteyen denesin isteyen denemesin ben sadece paylaşmak istedim ben kullanadinmi hayir sadece denedim paylaşmaktaki amacim ratiosu düşük olan arkadaşlar en azindan ortalama seviyeye getirip biraktirmalaridir.upload hizini 500 kb den aşşağıya yapin bugüne kadar yaptiginiz upload tr şartlarinda 100 ü geçmez cogu kullanicinin aniden 5 mbit upload yaparsaniz tabi banlanirsiniz :)
-
Azureus Shumod favorimdir :)
Bi kere ayarla hayatını yaşa.. :D
-
Hoş bir program değil ama paylaşım için teşekkürler,
-
7-19 bunu yazdı:
dosya paylasim sitelerinden son hiz indiriyoruz, hic upload'la ugrasmadan benim torrent donemim kazaa'yla beraber bitti
-----------------------------o zaman kazaa'n mübarek ola gardeş.