folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Torrent Sitelerinde Rationuzu 2 Ye Katlayin Denendi...

Torrent Sitelerinde Rationuzu 2 Ye Katlayin Denendi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

o kadar uğraşıyoruz ama adam haklı bence :)

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    barcamanu
    barcamanu's avatar
    Erkek

Torrentin ruhuna aykırı bu programlar.Ben 1mbit bağlantıyla ratio'yu yüksek tutabiliyorsam sizde yapabilirsiniz.Bu programlar yüzünden tr ipleri banlanıyor.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

barcamanu bunu yazdı:
    -----------------------------

Torrentin ruhuna aykırı bu programlar.Ben 1mbit bağlantıyla ratio'yu yüksek tutabiliyorsam sizde yapabilirsiniz.Bu programlar yüzünden tr ipleri banlanıyor.

hocam bu programları müyap yapıyor sizin haberiniz yok :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek

ve banlandım :) 15 gb upload yaptım ve ban :)))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

torrentmi kaldi 

ne zaman bitti?

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dosya paylasim sitelerinden son hiz indiriyoruz, hic upload'la ugrasmadan benim torrent donemim kazaa'yla beraber bitti

la liberte ne meurt jamais.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

arkadaşlar isteyen denesin isteyen denemesin ben sadece paylaşmak istedim ben kullanadinmi hayir sadece denedim paylaşmaktaki amacim ratiosu düşük olan arkadaşlar en azindan ortalama seviyeye getirip biraktirmalaridir.upload hizini 500 kb den aşşağıya yapin bugüne kadar yaptiginiz upload tr şartlarinda 100 ü geçmez cogu kullanicinin aniden 5 mbit upload yaparsaniz tabi banlanirsiniz :)

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Azureus Shumod favorimdir :)

Bi kere ayarla hayatını yaşa.. :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Hoş bir program değil ama paylaşım için teşekkürler,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

dosya paylasim sitelerinden son hiz indiriyoruz, hic upload'la ugrasmadan benim torrent donemim kazaa'yla beraber bitti

o zaman kazaa'n mübarek ola gardeş.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
Toplam Hit: 4923 Toplam Mesaj: 21