Torrent Sitelerinden Banlanma
-
Arkadaşlar torrent olayını çok sevdim.Downloadlarımın %90'ını torrent ile yapıyorum.Utorent programını kullanıyorum.2 torrent sitesine üyeydim.Bitturk ve turktorent siteleri.Ama anlamsız bir şekilde turktorrentten banlanmıştım.. boşverdim ve bitturk ile devam ettim.Şimdi baktım bitturk'te beni banlamış.Ne yaptık arkadaş ? Forumlarına bile girmiyorum.. Rss oluşturumuş ordan çekiyorum dosyaları.Peki neden banlanıyorum ? Biri bana bunu anlatabilir mi ?
-
ratio'ya bagli hoca, download yapimina gore upload yapman lazim, siteden siteye degisiyor
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
ratio'ya bagli hoca, download yapimina gore upload yapman lazim, siteden siteye degisiyor
-----------------------------Onlar zaten indirdiğim dosyaları otomatik benden çekmiyorlar mı hocam ? Ben neden banlamıyorum ?
-
indirdigin dosyalari utorrent listenden kaldirirsan cekemezler
-
7-19 bunu yazdı:
indirdigin dosyalari utorrent listenden kaldirirsan cekemezler
-----------------------------Listeden değilde bazen çok doluyor hdd o yüzden kesip başka yere taşıyorum.Bu yüzden banlamıyorum ben o zaman.ee ne yapcam yani.50 gb download2'ı indirdiğim klasör de mi tutacam hep ?
-
siteden birkac adult sey cek ve surekli orada kalsin ratio'yu dengeler o
-
7-19 bunu yazdı:
siteden birkac adult sey cek ve surekli orada kalsin ratio'yu dengeler o
-----------------------------Anladım hocam olayı.teşekürler.. Adult doluydu zaten orası da neyse (:
-
http://www.ratiocheat.com/ ahanda sana çözüm :D fazla abanma ;) boxsetlerden bi tanesi sana yeterli olur arada bir at ;) kullanımı basit. indirdiğin .torrent uzantılı dosyayı upload ediyosun siteye ve hooop :D bir bakmışsın yaptığın upload bir anda 20 gb olmuş :) ama dediğim gibi çok fazla kullanma dosyayı ratio yu dengelemek için kullan :) saygılar sevgiler :D
-
indirdiğin dosyaları farklı klasöre taşıyorsan yapman gereken
torrent dosyasını tekrar çekmek
daha sonra açılan utorrent diyalog penceresindeki save as'ın altındaki textbox'un sağındaki ... noktaya tıkla taşıdığın klasörü seç
u torrent check yapacaktır ve dosya %100 olarak gözüküp seed'e başlayacaktır
-
hiç türk sitesi kullanmıyorum. yavaş değil mi onlar yahu? başlarda baktım çok kötü sonra bir daha uğramadım
ha buarada zamunda çok iyi birde isohunt var. üyelikli siteler haricindeki tüm torrent sitelerinde arama yapıp en iyilerini gösteriyor. iyiler.
-
hayır yavaş değildi.Gayet iyilerdi.Tekrar bir torrent sitesine kapak atim dediklerinizi uygulıyacam teşekürler arkadaşlar.Resmen boşlukta hissediyorum kendimi şu an.