Torrent Sitemiz Torrentmax.Net
-
Merhabalar ahali ,
Aralık 2012 gibi torrentmax.net sitesini aktif etmiştik , buradan duyurmuştuk..
İlgili Konu: http://tahribat.com/Forum-Yeni-Torrent-Sitemiz-Torrentmax-Net-170273/
Yıl 2014 halen devam etmekteyiz ,İstatistikler:

Ara sıra ziyaretlerinizi bekleriz efenim. Sitede bulamadıklarınızı İstek Yap sayfasından iletebilirsiniz...
Sitemiz www.torrentmax.net
iyi kötü yorumlarınızı yazın , kötülere aldırmayacam :)
"reklama tıklamak serbest :) "
-
hitler ne durumda :) 1
-
hipokondriyak bunu yazdı
hitler ne durumda :) 1
bizim bi reklam firması bi süre sora mal bi reklam yayınladı , site kafayı yiyodu , epey idare ettik , siteyi yönlendiriyodu falan.
google ne varsa silmiş.
1 hafta önce düzenledim, google geri dönüyo yavaş yavaş, yandex de sıkıntı yok şimdilik.
hitler düzelmeye başladı , 400 civarı .. dün falan.önceki halinde de 3 ile 4 k arasında idi.
-
Reklamlarına dıkladım. Hayırlı ossun.
-
bi bıkmadınız amq illegal işlerden :D
-
merhaba
çok eskiden hergün uğradığım torrenbox sitesinin ismine benzemiş. ne severdim.
ama şimdi işini bitirdiler. tabi vizyona girmemiş filmleri bile indiriyordum. fazla açılmaya başlamıştı . ne günlerdi :) neyse
ismi çok yerinde olmuş. torrentmax iyi bir tercih. com olsaydı dahada iyi olurdu ama muhtemelen kapılmıştır.
senin sitene gelince
ben sinema sitelerinde görselliğe çok önem veririm ama torrent sitelerinde daha sade olmasını beklerim.
çünkü siteye gelen kişi zaten sinema sitelerine bakmış ne indireceğini tesbit etmiş olarak gelir. yani boy boy resmilere falan gerek yok.
birde illa resim dizayn bu diyorsan. resim bir sayfada indirme linleri başka sayfada sinir oluyorum. kullanıcıyı oradan oraya sürüklemekle daha çok kalmasını sağlamak ile seo çalışmasını yaptığınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. bunlar kısa süreli taktikler...
birde burada ne kadar çok site tanıtımı yapan varsa hepsi kategori kısmında sınıfta kalıyor.
kategori oluştumayı kimse bilmiyor. çok kategorin varsa. ana bölümden küçüklere doğru gidersin
film çeşitleri bir yerde durur. dizilerde öyle alt alta sıralmaya gerek yoktu alt menü oluşurabilrisin. yada kısaca sadece film dersin.
önüne gelen filmin özelliklerinde yazarsın 3d yada hd diye.
menünün rengini kırmızı noktalı tasarımını sevdim.
yan daki menülerde fena değil. yani ne faydası nede zararı var.
bence şöyle yap. illa bu işe girmişsin
bir kaç site daha aç
biri sinema tanıtınm sitesi
diğer online izleme sitesi olsun
birde torrent. bu isteleri birbirlerine bağla . canlı film izleyen filmi izledi beğendiyse. torrent sitesinden indirmeye gönder. birisi sinema tanıtımına girmişseonu canlı izle sitesine gönder.
bir sitede hepsini yapmaya çalışyorsunuz. çuvallıyorsunuz sonrasında. sen çok abartmamışsın ama 1 adım aklmış.
torrent isteği fikri çok iyi
sadece üyelerin kullanacağı bir site iyi değil. önce sitenin bazı nimetlerinden faydalanmalarını sağlarsın. daha ötesi için üyelik istersin
mesela günde 3 film üyeliksiz, daha fazlası için üyelik istersin.
her filmin atına yorum paneli koy. film kalitesi hakkında yorum yazabilsinler. dışarıdan indirmek isteyen özellike ben yorumsuz filmleri indirmem.
resimlerin sütündeki torrenmaz yazısını küçült biraz. çok tırmalıyor.
hem resimlerdeki yazı ile sitedeki logo farklı?????????????
resimdekiler daha iyi illa bir tercih yapacaksak.
diğeri çok turuncu. yandaki portakal resmimi? ne gibi bir imaj vermek istedin acaba diyorum?
arama butonunu geliştirebiliyorsan geliştirmelisin.
ben niye alakasız son yorumları okuyayaım ki. aman tanrım. ilgilendiğim filmin son yorumlarını okurum .
kurallar:
Genel Site Kuralları:
Site KurallarıTorrent kullanarak indireceğiniz dosyalar aracılığı ile bilgisayarınıza verilmesi muhtemel zararlardan ve indirdiğiniz dosyaların telif hakları ile ilgili doğabilecek sorunlardan Torrentmax.net sorumlu tutulamaz...yerim böyle admini :)))))))))))bende sorumlu değilim. kesin işid sorumludur
futurist tarafından 09/Eki/14 16:53 tarihinde düzenlenmiştir -
recep ivedik 4 başlıkta sansürlü , içerikte sansürsüz yazıo hocam :)
ona göre indirelim :D
-
byincesu bunu yazdı
recep ivedik 4 başlıkta sansürlü , içerikte sansürsüz yazıo hocam :)
ona göre indirelim :D
sansürlü hocam,
eklerken yanlışlık yapılmıştır.
@futurist , hepsini değerlendiricem.
-
hayırlı olsun hocam. bende paylaşımcı olurum
-
hocam kayıt oldum hediyemi isterim :)
kiokhan :)
-
Film afişlerinin altına imdb linkleri de eklenirse hoş olur kanaatindeyim.
Edit; bu nedir?

kazasker1 tarafından 09/Eki/14 21:52 tarihinde düzenlenmiştir