Torrent Sitesi Botu Yazdırmak İstiyorum
-
iyi geceler mürid(e)ler şimdi olayı kısaca aşağıda özetleyecem müridler
site wp altyapısına sahip
- belirlediğimiz torrent sitesinden torrent dosyasını bizim hosta kayıt edecek
- konuya diğer sitedeki fotoyu alacak
- başlığı alıp sonuna belirlediğimiz 1-2 kelimeyi ekleyecek
- konuya başlığa bağlı olarak etiket ekleyecek
- hosttaki torrent dosyasının linkini konu altına verecek
bu mümkün müdür ? bize kaça patlar yapabilecek var mı ?
-
hacım host birden fazla siteye bağlanıp veri çekecek aldığı verileri istediğin şekilde yerleştirecek ancak başlığın sonuna random kendi başlığa uygun bişeyler ekleyecekse senin ücreti bayağı arttırır...
asp.net olsa yardımcı olurdum da php ilgi alanım dışında bayağı...
-
crafty bunu yazdı
hacım host birden fazla siteye bağlanıp veri çekecek aldığı verileri istediğin şekilde yerleştirecek ancak başlığın sonuna random kendi başlığa uygun bişeyler ekleyecekse senin ücreti bayağı arttırır...
bütün olay başlıkta mı ? bende diğer işler zordur fazla tutar dedim :W
bu arada eyw. abi düşünmen yeter :F
-
crafty bunu yazdı
asp.net dedin aklıma geldi zaten veritabanına kaydetsin yeter MySql bağlanabilirde denemek lazım ufak bir demo deneyim bi :)
-
Yapılır yapılmasınada masrafı büyük olur.
-
Ben yapmiyorum şuan ama evet yapilir ve basit iş.
-
kolay bir iş, kaç siteye ve sitelerin scriptlerine göre değişir.
sonuçta vbullettinin html leri ile smf forumun bir değil :)
bir de ben site adresi vereyim o çeksin falan olursa biraz uğraştırır.
ama tek site için ise, forumdan konu çeken bot yapmakla bi farkı yok.
r10.net de 100 tl ye yaptırırsın
-
mümkünlüde herşey mümkün hacı.
bence başlık olayı en kolayı. random yazılarla dolu bi fonksiyon yazarsın oradan random her konuda onlardan 1 tane yazdırırsın.
-
100 tl ye yaparim. birden fazla site olacaksa site basi 40 tl daha eklerim istersen plugin olarak yazarim.
override tarafından 24/Eyl/12 11:06 tarihinde düzenlenmiştir -
PHP Developer
Ben bu sistemi 150 +- 50 fiyata istersen çalışabiliriz beraber.
Bot yapacağımız siteyi ve ekleneceği sitenin yapısını görmeden kesin fiyatı söylemiyorum.
Öle basit bir siteden çekeceksek kodlar karışık değilse ve eklenecek site wp ise sıkıntı yok 150 milyon.
Yok site karşık ve ekleyeceğimiz sitede farklı bir sistemse işlem yine değişir :)) ve fiyat artar. Artma miktarı siteye göre değişir.
Her türlü fanteziyide sağlarım kodlar üzerinde.... İstersen torent açıklamasından yeni keywords lere kadar düzenleriz. Ve sana açıklamada özgünleştirme sağlarım. 0 içerik gibi olur.
Dip Not : botu sana verirsem fiyat yine değişir. Yada bana başkasına satmayacağına inandırman lazım :))
Botu bana vermeden nasıl olacak dersen, herşeyi ben çalışır ekletirim direk sana sql veririm.
Kolay gelsin.
Erdem tarafından 24/Eyl/12 10:54 tarihinde düzenlenmiştir -
SnipeTR bunu yazdıPHP Developer
Ben bu sistemi 150 +- 50 fiyata istersen çalışabiliriz beraber.
Bot yapacağımız siteyi ve ekleneceği sitenin yapısını görmeden kesin fiyatı söylemiyorum.
Öle basit bir siteden çekeceksek kodlar karışık değilse ve eklenecek site wp ise sıkıntı yok 150 milyon.
Yok site karşık ve ekleyeceğimiz sitede farklı bir sistemse işlem yine değişir :)) ve fiyat artar. Artma miktarı siteye göre değişir.
Her türlü fanteziyide sağlarım kodlar üzerinde.... İstersen torent açıklamasından yeni keywords lere kadar düzenleriz. Ve sana açıklamada özgünleştirme sağlarım. 0 içerik gibi olur.
Dip Not : botu sana verirsem fiyat yine değişir. Yada bana başkasına satmayacağına inandırman lazım :))
Botu bana vermeden nasıl olacak dersen, herşeyi ben çalışır ekletirim direk sana sql veririm.
Kolay gelsin.
siteler zamunda, turknova, tr-arena filelist, torrenteagle
tarzı siteler olacak ayrıca botu bana vermezsen o iş yaş hocam
sen bana güvenmiyorsan bende otomatik olarak sana güvenmem
beni inandır demişsin de ekmeğe el basarak ss mi alayım :| en fazla buradan kefil gösterebilirim (istediğin kadar)