Torrent Upload Hızı Nasıl Artırılır?? Yardım Lütfen
-
Arkadaşlar, 8mbit internet kullnanıyorum.. hız testlerinde donload 6800kbps upload ise 570kbps nin altına düşmüyor, buraya kadar herşey normal.. Download da sorun yok, ama torren sitelerinden indirdiğim dosyalara seed olduğumda toplamdaki upload hızım 80kbps yi geçmiyor.. oysaki hız testinde 570 çıkıyor,, sorun nereden kaynaklanıyor olabilir.. yardım lütfen...
-
birisi senden dosya çekiyor mu o da önemli, çekmiyorsa geçmemesi normal o hızı, hiç seed etmiyorum ben ama mantığı bu sanırsam
-
80 kb/s mi 8 kb/s mi ? eğer 1. ise hızın normal.
-
benden dosya çekiliyor, upload hızından belli oluyor zaten bazen 70kbps bazen 80kbps oluyor upload hızı..
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------570 kbps upload hzının karşılığı torrent ta upload ederken bu mu oluyor yanı 80kb.. tam anlamıyorum konudan bu yüzden yardım istedim..
-
elcondor bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------570 kbps upload hzının karşılığı torrent ta upload ederken bu mu oluyor yanı 80kb.. tam anlamıyorum konudan bu yüzden yardım istedim..
-----------------------------8mbit tarifesinin upload hızı 1 mbit ondan 70-80 kb normal.
-
Hazır konusu açılmışken benimde bazı dosyaları seed etmiyor.Sürekli 0 kb/sn de duruyor, bunun nedenini bilen var mı ?
-
JohnD bunu yazdı:
elcondor bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------8mbit tarifesinin upload hızı 1 mbit ondan 70-80 kb normal.
-----------------------------8mbit tarifesinin upload hızı 800kbps :)
-
SpyBreaK bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
elcondor bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------8mbit tarifesinin upload hızı 800kbps :)
-----------------------------aradaki büyük fark gözümden kaçmış,özür.
-
seed deki torrente sağ tıklayıp özellikler diyip oralarda öncelikli upload etmem mi ne vardı oraları karıştır biraz bulursun sanırım.Ayrıca modem ve antivirüsüne port açtın mı? onlar daha önemli
-
sen 570kbps'i 570 kb mi zannediyorsun ?
o tarifeler megabit, megabyte değil :)