Torrentle Alakalı İlginç Ve Saçma Bi Tesbit
-
2 gün önce yaklasık 44 gb ve 35 gb buyuklugunde dosyalar indirmeye basladım indirme hızı normalde 10 kb civarındaydı sonra tbt de gezinirken indirme hızının 500+ kb yi gectigini gördüm ve tbt de gezinmeyi bıraktım ve tekrar 10 kb ye düştügünü gordum tekrar gezinmeye basladım tekrar 500+ cıktı ve bunun gibi epey gezinme ve gezinmeyi bırakma denemesi yaptım ve gordumkı tbt de gezinirken sureklı yukselıyor ve gezınmeyı bırakınca sureklı hız dusuyor bunun bi mantıgı varmıdır :D tbt ile alakalı degil internette herhangi bi sitedede oluyor.. :D
-
donanımsal olabilir, ne bilim modem 80 portunu kullanmadığın zamanlrda, kullananların işi engellenmesin diye senin diğer portlarını kısıyor olabilir :|
-
Noneyim bunu yazdı
donanımsal olabilir, ne bilim modem 80 portunu kullanmadığın zamanlrda, kullananların işi engellenmesin diye senin diğer portlarını kısıyor olabilir :|
-
bende de gezmediğimde artıyor hatta pencereyi ekranda açık bırakırsam zirveye ulaşıyor :W
idm gibisi yok aga
-
Hocam okuyup üfledim ben siteyi onunla ilgili
-
gerçek şu ki ;
holy le rene, insanlar internetleri hızlansın diye yeni bi sistem geliştirdiler, onuda tbt üzerinden yayıolar ki siteye girmek zorunda kalsın millet, böylece sitenin hiti artsın.. hep amerikanın işleri bunlar zaten :)
-
Ben de torrent'in hız bilgisine bakınca hız düşüyor bakmayınca yükseliyor :| Placebo hocam placebo :)
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam okuyup üfledim ben siteyi onunla ilgili
laaa şeyh Allah müstahakını versin kahkaha attım :D
-
garip..
hocam işletim sistemin nedir ? ayrıca msconfigden çalışan uygulamaların bi ss'ni atsana.
bu ayarlanabilir bant genişliği zamazingosu var ondan da olabilir. çoğunlukla xp'de böyle gariplikler var.
-
iyimiş deneyeyim.
-
Amd-x bunu yazdı
garip..
hocam işletim sistemin nedir ? ayrıca msconfigden çalışan uygulamaların bi ss'ni atsana.
bu ayarlanabilir bant genişliği zamazingosu var ondan da olabilir. çoğunlukla xp'de böyle gariplikler var.
hocam msconfigten calısan cok program oldugu ıcın ekranada sıgmadıkları ıcın su anda onun resmını gonderemıyorum , isletitm sistemim xp torrent programım utorrent tarayıcım opera adım samuel :D