Torrentleech Üyelikleri Açtı.
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------
2 tane aldım :D
Ne olur ne olmaz diye 4-5 arkadaşa da aldırttım :D
-----------------------------Aferin. Onla bir de aynı IP'den login ol. Sonra banlasınlar. Tabi banlamadan önce de ratio cheating yapın. Baksınlar bu Türklerin işi gücü sahtekarlık, çift hesap; Banlayın Türk IPlerini gitsin. Şu an Türkiye BitmeTV, SDbits, TB gibi sitelerden banlı. Bu zihniyet nedeniyle
-
Banada biri alıversin ya hiç anlamam irc işlerinden mail adresi isterse veririm pmden
-
diamonique bunu yazdı:
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Aferin. Onla bir de aynı IP'den login ol. Sonra banlasınlar. Tabi banlamadan önce de ratio cheating yapın. Baksınlar bu Türklerin işi gücü sahtekarlık, çift hesap; Banlayın Türk IPlerini gitsin. Şu an Türkiye BitmeTV, SDbits, TB gibi sitelerden banlı. Bu zihniyet nedeniyle
-----------------------------Profilde koskoca Turkiye bayragı var:D
BitmeTv de banlı deil hocam Turkiye
ben sunum bile yapıom orda:D
-
diamonique bunu yazdı:
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Vooov zeki arkadaş :) Bi tek sen beyine sahipsin di mi? Daha önceki hesabım paylaştığım bi arkadaşımın ayarsız upload yapması yüzünden banlandı..
Şimdi eşşeği sağlam kazığa bağlamak için 2 tane hesap aldım.. Torrentleech ayrıca ülke banlayacak kadar basit bi tracker değil merak etme...
1 ay sonra 8mbit simetrik bağlantıya geçiyorum, kendimi riske etmek gibi bi niyetim yok..
Aynı IP'mis... :|